Утре е Ден на национален траур в България

Утре е Ден на национален траур в България - E-Burgas.com

24 ноември ще бъде обявен за ден на национален траур. Това обяви вицепремиерът Гълъб Донев във Варна, информира Dariknews.bg.

Така ще бъдат почетени жертвите на двете трагедии - на пожара в дом за възрастни в село Рояк и на тежкия инцидент с автобус на магистрала „Струма".

Очаква се решението да бъде обявено от Министерския съвет. Денят на траур ще е съвместен в България и Северна Македония, обяви още Донев.

Правителството на Република Северна Македония обяви тридневен траур. Държавните знамена пред сградата на правителството са спуснати наполовина.

Свързани статии
Започват засилени проверки на камиони и автобуси по пътищата у нас Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник Общински автобус катастрофира в Бургас 65-годишна бургазлийка с 4 счупени ребра отказа хоспитализация след катастрофа Съдът се произнесе за катастрофата, в която загина кметицата Ванча Байлова
Тагове
автобус катастрофа
Коментари

Още от последните новини