Утре е Ден на национален траур в България

Утре е Ден на национален траур в България - E-Burgas.com

24 ноември ще бъде обявен за ден на национален траур. Това обяви вицепремиерът Гълъб Донев във Варна, информира Dariknews.bg.

Така ще бъдат почетени жертвите на двете трагедии - на пожара в дом за възрастни в село Рояк и на тежкия инцидент с автобус на магистрала „Струма".

Очаква се решението да бъде обявено от Министерския съвет. Денят на траур ще е съвместен в България и Северна Македония, обяви още Донев.

Правителството на Република Северна Македония обяви тридневен траур. Държавните знамена пред сградата на правителството са спуснати наполовина.

Свързани статии
Комитова: Има странни обстоятелства в катастрофата на АМ "Струма" Възстановиха движението по АМ "Струма" САБ: Пътната маркировка и осветлението са проблем в цялата страна Установяват дали автобуса се е запалил преди или след удара в мантинелата 57-годишен мъж получи инсулт докато шофира край Тънково Бивш следовател: Поведението на шофьора е било неадекватно Близки на пътниците от автобуса още не знаят живи ли са роднините им Експерти: Този участък от АМ "Струма" е в безобразно състояние Масова проверка на автобуси на "Капитан-Андреево" Катастрофа на пътя между Бургас и Сарафово прати шофьор на микробус в болница
Тагове
автобус катастрофа
Коментари

Още от последните новини