Ударни проверки за спазване на карантината във Варна

Ударни проверки за спазване на карантината във Варна - E-Burgas.com

Служители на ОДМВР – Варна са извършили през деня 457 проверки по адреси на лица, поставени под задължителна домашна карантина, тъй като са били в контакт със заразени с коронавирус граждани или са пристигнали от рискови дестинации. Това съобщиха от ОДМВР.

През последното денонощие е карантинирано 1 ново лице, отпаднала е карантината на 101 души. В два случая полицията е оказала съдействие на служители на Регионалната здравна инспекция (РЗИ). Разследванията, започнати по време на обявеното извънредно положение заради коронавируса, са взети на специален отчет от Апелативната прокуратура във Варна.
 

Свързани статии
Арестуваха иракчанин с голямо количество боеприпаси на летище Варна (Снимки) Варна първа по заболеваемост от ковид в страната Във Варна излязоха на протест срещу поредното изсичане на гори Появи се официална версия за тройното убийство във Варна Зловеща трагедия! Тройно убийство в центъра на Варна 25 души се заразиха в център за деца във Варна РЗИ: Морето край Варна не е замърсено Бургас и Варна в надпревара за градска железница с европари Спипаха бракониерски мрежи с калкан във Варненско Журналист е открит мъртъв край Варненското езеро
Тагове
варна
Коментари

Още от последните новини