Учители в Бургас и днес продължават да се имунизират срещу ковид

Учители в Бургас и днес продължават да се имунизират срещу ковид - E-Burgas.com

Втори ден на имунизация за учителите в Бургас. През имунизационния кабинет в РЗИ-Бургас тази сутрин са минали шестима преподаватели, съобщава bTV. Те споделят, че винаги има притеснения, но позитивите са повече от негативите.

120 учители трябва да бъдат ваксинирани до края на седмицата. До края на февруари се очаква да приключи ваксинирането не само на учителите, но и на хората от домовете за възрастни.

За всички, които до този момент са ваксинирани, е осигурена и втората доза за реимунизация.


 

Свързани статии
Проф. Кантарджиев: Можем да постогнем колективен имунитет през май и юни Още 19 200 дози ваксини "АстраЗенека" пристигат у нас Изтеглят ваксините на „Астра Зенека“ у нас, ако интересът продължава да спада Ръст на ваксинираните след включването на личните лекари в процеса Проверяват случай на починала ваксинирана медицинска сестра Едва 9% от най-уязвимите българи са ваксинирани Pfizer изпревари AstraZeneca в област Бургас, общо 554 души се ваксинираха за ден Личните лекари в област Бургас започват да ваксинират от днес Над 500 души се ваксинираха за ден в област Бургас, Pfizer настига AstraZeneca Личните лекари ще получат РНК ваксини през април
Тагове
ваксини учители ваксиниране
Коментари

Още от последните новини