Учител по химия от математическата гимназия в Бургас е първият ваксиниран преподавател

Учител по химия от математическата гимназия в Бургас е първият ваксиниран преподавател - E-Burgas.com
Снимка БГНЕС

Започна ваксинацията на учителите в Бургас. За три дни ще бъдат имунизирани срещу COVID-19 120 преподаватели, предаде БГНЕС.

Днес ще бъдат ваксинирани 30 учители. Първият преподавател, който се ваксинира в България е Антоанета Великова, учител по химия в математическа гимназия в Бургас. Тя е диабетик и със сърдечна недостатъчност и не е имала колебания да си постави ли ваксината или не.

23% от преподавателите в Бургас са изявили желание да се ваксинират.

Свързани статии
До часове решават дали да пуснат нов "зелен коридор" за ваксините Единственият "Зелен коридор" за ваксини в Бургас е в "Славейков" Бъдещето на летния сезон зависи от това колко хора ще се ваксинират За удобство на бургазлии: Запишете си час за ваксина в двата пункта в болницата МЗ публикува списък на всички пунктове за ваксинация в област Бургас Хората със странична реакция от ваксината ще могат да взимат болнични Кметът Димитър Николов: От 4 700 ваксинирани само седем души са прекарали ковид и то леко Доц. Дочев: Ваксинацията е личен пример, с който показваме пътя за спасение от вируса Масовата ваксинация продължава - откриват пунктове в Айтос, Карнобат, Поморие и Царево Над 4000 ваксинирани за последните 24 часа у нас
Тагове
ваксини учители преподаватели
Коментари

Още от последните новини