Учител по химия от математическата гимназия в Бургас е първият ваксиниран преподавател

Учител по химия от математическата гимназия в Бургас е първият ваксиниран преподавател - E-Burgas.com
Снимка БГНЕС

Започна ваксинацията на учителите в Бургас. За три дни ще бъдат имунизирани срещу COVID-19 120 преподаватели, предаде БГНЕС.

Днес ще бъдат ваксинирани 30 учители. Първият преподавател, който се ваксинира в България е Антоанета Великова, учител по химия в математическа гимназия в Бургас. Тя е диабетик и със сърдечна недостатъчност и не е имала колебания да си постави ли ваксината или не.

23% от преподавателите в Бургас са изявили желание да се ваксинират.

Свързани статии
Едва 3156 души се ваксинираха за 24 часа, 23% са новозаразените СЗО: Трябват нови ваксини срещу ковид и да се впръскват в носа СЗО зове за ускоряване на ваксинирането и носенето на маски Преболедували ковид учители ще се преглеждат безплатно при специалист 1 436 души са се ваксинирали за последното денонощие Започва изплащането на 75 лв. на пенсионерите с три ваксини Епидемиолог: Възможно е да се препоръча и втора бустерна доза Ваксинирането срещу ковид продължава и след края на пандемичната обстановка Отново изнесени пунктове за ваксиниране през уикенда И този уикенд можем да се ваксинираме в изнесени пунктове
Тагове
ваксини учители преподаватели
Коментари

Още от последните новини