Учител по химия от математическата гимназия в Бургас е първият ваксиниран преподавател

Учител по химия от математическата гимназия в Бургас е първият ваксиниран преподавател - E-Burgas.com
Снимка БГНЕС

Започна ваксинацията на учителите в Бургас. За три дни ще бъдат имунизирани срещу COVID-19 120 преподаватели, предаде БГНЕС.

Днес ще бъдат ваксинирани 30 учители. Първият преподавател, който се ваксинира в България е Антоанета Великова, учител по химия в математическа гимназия в Бургас. Тя е диабетик и със сърдечна недостатъчност и не е имала колебания да си постави ли ваксината или не.

23% от преподавателите в Бургас са изявили желание да се ваксинират.

Свързани статии
Ето къде ще работят изнесените пунктове за ваксиниране през уикенда Ваксинират възрастни хора директно в пенсионерските клубове в Бургас Ето къде може да се ваксинирате днес и утре 30 300 българи се ваксинираха вчера, 5 703 се заразиха СЗО: Омикрон е особено опасен за неваксинираните Опашки за ваксинация в Бургас: Желаещите за бустер са в пъти вече от тези за първа игла Над 300 души се ваксинираха в дежурните кабинети в област Бургас вчера 5524 са новите случаи у нас, над 35 хил. души са се ваксинирали Бургаските пенсионери с по-лесен достъп до ваксините Желаещи мога да се ваксинират и на 1 януари, ето къде
Тагове
ваксини учители преподаватели
Коментари

Още от последните новини