Убиецът от Нови Иксър затрил семейството си с брадва

Убиецът от Нови Иксър затрил семейството си с брадва - E-Burgas.com
Снимка: БГНЕС

Младият мъж излъгал, че родителите му са на погребение в Пловдив

25-годишният мъж, който уби родителите си, по-малкия си брат и баба си в Нови Искър, е опитал да прикрие следите на престъплението. Това каза на брифинг пред МВР шефът на Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР) старши комисар Георги Хаджиев, цитиран от "Дарик".

Все още не е извършена експертиза и няма информация кога точно е младият мъж е посегнал на семейството си. Убийството е извършено с брадва, която е намерена на мястото на престъплението. 

Стана ясно, че не отдавна младият мъж е бил на преглед в психиатричен кабинет . Няма обаче данни същинско заболяване, т.е. той не е диагностициран. Няма данни задържаният мъж да има криминални регистрации, както и да е бил наркотичнозависим. Установено е, че е безработен.

Директорът на Столичната полиция Георги Хаджиев даде още подробности по случая.

За престъплението се е разбрало след като колеги на бащата на убиеца, който е работел във военно поделение на Министерството на отбраната, го потърсили, тъй като мъжът не е отишъл на работа втори ден. Хората пристигат на място, вратата им отваря 25-годишният мъж и, във видимо неадекватно състояние, заявява, че родителите му са на погребение в Пловдив.

В последствие обаче от къщата се чуват мобилните им телефони, екипът на Военна полиция влиза в къщата и открива четирите трупа.

Коментари

Още от последните новини