Тромави проверки на социалния статус бавят раздаването на храни в Бургас

Тромави проверки на социалния статус бавят раздаването на храни в Бургас - E-Burgas.com

Заради забавяне на предоставяната от НОИ и Бюрото по труда информация за социалния статус на хората се получава забавяне и на раздаването на хранителните помощи в Бургас. Това стана ясно от заседанието на местния кризисен щаб.

По програмата на Общинския съвет за предоставяне на хранителни продукти на нуждаещи се граждани от вчера са постъпили 89 заявления, от които са обработени 52. Общият брой на подадените заявления от началото на кампанията е 447, като одобрените са 152.

Предоставените пакети, осигурени чрез Фонда даренията на хранителни продукти, са 99.

Свързани статии
Родители могат да кандидатстват за отпускане на месечна целева помощ Атанаска Николова: България ще има достъп до 6,2 млрд евро безвъзмездна финансова помощ Инжектират 400 млн. лева в българския бизнес по време на пандемията Отпускат помощи на бизнеса и затруднени родители Разследват инцидент с негодна храна в училище в Равда Малчугани зарадваха полицаи с рисунки, те пък бяха изненадани с подаръци от Фондация "Евгений Мосинов" Oтпускат 28 млн. лв. за обезщетения в сферата на образованието Четвърт тон бракониерска риба подсилва кухнята на социалния патронаж в Камено Организират безплатни обучения по програмиране за деца в Бургас Започна изплащането на еднократните 50 лева към пенсионерите
Тагове
храни помощи социален патронаж критерии програми фонд
Коментари

Още от последните новини