Тромави проверки на социалния статус бавят раздаването на храни в Бургас

Тромави проверки на социалния статус бавят раздаването на храни в Бургас - E-Burgas.com

Заради забавяне на предоставяната от НОИ и Бюрото по труда информация за социалния статус на хората се получава забавяне и на раздаването на хранителните помощи в Бургас. Това стана ясно от заседанието на местния кризисен щаб.

По програмата на Общинския съвет за предоставяне на хранителни продукти на нуждаещи се граждани от вчера са постъпили 89 заявления, от които са обработени 52. Общият брой на подадените заявления от началото на кампанията е 447, като одобрените са 152.

Предоставените пакети, осигурени чрез Фонда даренията на хранителни продукти, са 99.

Свързани статии
Бавят плащанията на хотелиерите заради липсващи и грешни данни Нови 735 млн. лв. потичат за бизнеса Близо 1000 фирми ще получат безвъзмездно 260 млн. лв. ЕК одобри 11 млрд. евро за България до 2027 година Служители на МВР осъдили системата с 15 млн.лв. за 5 години България е сред страните, които искат помощ от ЕС заради бежанците Областният кризисен център набира дарения за най-малките украински бежанци Търсят се кадри за "Асистентска подкрепа" в Бургас Отпускат финансова помощ за децата без място в детските градини Деца от Созопол изненадаха възрастните хора в общината
Тагове
храни помощи социален патронаж критерии програми фонд
Коментари

Още от последните новини