Тромави проверки на социалния статус бавят раздаването на храни в Бургас

Тромави проверки на социалния статус бавят раздаването на храни в Бургас - E-Burgas.com

Заради забавяне на предоставяната от НОИ и Бюрото по труда информация за социалния статус на хората се получава забавяне и на раздаването на хранителните помощи в Бургас. Това стана ясно от заседанието на местния кризисен щаб.

По програмата на Общинския съвет за предоставяне на хранителни продукти на нуждаещи се граждани от вчера са постъпили 89 заявления, от които са обработени 52. Общият брой на подадените заявления от началото на кампанията е 447, като одобрените са 152.

Предоставените пакети, осигурени чрез Фонда даренията на хранителни продукти, са 99.

Свързани статии
Храните поскъпнали почти двойно, сиренето става лукс Търговци на плодове и зеленчуци протестират срещу нова наредба на БАБХ Падат цените на плодовете и зеленчуците Обсъждат удължаване на мярката 60/40 Българите все по-често пазаруват от кварталния магазин за сметка на супермаркета Агнешкото на родния пазар е 99% българско Още 432 бургазлии ще получават храна и лекарства в домовете си Състезанието по програмиране на БСУ и общината ще се проведе онлайн през май БАБХ унищожава над 1 т негодна храна и близо 200 кг мляко Ето как изглеждат помещенията, където се приготвя храната за над 2000 нуждаещи се (Снимки)
Тагове
храни помощи социален патронаж критерии програми фонд
Коментари

Още от последните новини