Тромави проверки на социалния статус бавят раздаването на храни в Бургас

Тромави проверки на социалния статус бавят раздаването на храни в Бургас - E-Burgas.com

Заради забавяне на предоставяната от НОИ и Бюрото по труда информация за социалния статус на хората се получава забавяне и на раздаването на хранителните помощи в Бургас. Това стана ясно от заседанието на местния кризисен щаб.

По програмата на Общинския съвет за предоставяне на хранителни продукти на нуждаещи се граждани от вчера са постъпили 89 заявления, от които са обработени 52. Общият брой на подадените заявления от началото на кампанията е 447, като одобрените са 152.

Предоставените пакети, осигурени чрез Фонда даренията на хранителни продукти, са 99.

Свързани статии
Oтпускат 28 млн. лв. за обезщетения в сферата на образованието Четвърт тон бракониерска риба подсилва кухнята на социалния патронаж в Камено Организират безплатни обучения по програмиране за деца в Бургас Започна изплащането на еднократните 50 лева към пенсионерите На прага на учебната година „ПС Груп“ АД дари ученически материали на Фондация „Евгений Мосинов“ Социалния патронаж в Бургас стана на 45 години, зарадваха над 900 потребители Храните поскъпнали почти двойно, сиренето става лукс Търговци на плодове и зеленчуци протестират срещу нова наредба на БАБХ Падат цените на плодовете и зеленчуците Обсъждат удължаване на мярката 60/40
Тагове
храни помощи социален патронаж критерии програми фонд
Коментари

Още от последните новини