Тромави проверки на социалния статус бавят раздаването на храни в Бургас

Тромави проверки на социалния статус бавят раздаването на храни в Бургас - E-Burgas.com

Заради забавяне на предоставяната от НОИ и Бюрото по труда информация за социалния статус на хората се получава забавяне и на раздаването на хранителните помощи в Бургас. Това стана ясно от заседанието на местния кризисен щаб.

По програмата на Общинския съвет за предоставяне на хранителни продукти на нуждаещи се граждани от вчера са постъпили 89 заявления, от които са обработени 52. Общият брой на подадените заявления от началото на кампанията е 447, като одобрените са 152.

Предоставените пакети, осигурени чрез Фонда даренията на хранителни продукти, са 99.

Свързани статии
Ето какви са спешните нужди за пострадалите граждани на Турция Отворен е втори пункт за дарения за пострадалите в Турция и Сирия Община Бургас ще продължи да осигурява топла храна на нуждаещите се и през 2023 Цените на храните отново се вдигат Нов микробус ще разнася кухнята на социалния патронаж в Бургас Десетокласници от цяла България могат да кандидатстват за програмисти в Бургас Бавят плащанията на хотелиерите заради липсващи и грешни данни Нови 735 млн. лв. потичат за бизнеса Близо 1000 фирми ще получат безвъзмездно 260 млн. лв. ЕК одобри 11 млрд. евро за България до 2027 година
Тагове
храни помощи социален патронаж критерии програми фонд
Коментари

Още от последните новини