Трима са пострадалите от катастрофата край Айтос (Снимки)

Трима са пострадалите от катастрофата край Айтос (Снимки) - E-Burgas.com
МВР-Бургас

Трима души са пострадали от тежката катастрофа на пътя между Айтос и Руен тази сутрин, като са откарани в Шоковата зала на УМБАЛ-Бургас. И тримата са били контактни след удара, съобщават от МВР-Бургас.

До катастрофата се е стигнало след като управлявания от 76-годишен айтозлия Ситроен безпричинно навлязъл в насрещното платно и се ударил челно с правомерни движещия се силистренски „Форд“, управляван от 48-годишен мъж.

Освен двамата шофьори е пострадала и 73-годишната съпруга на айтозлията, която също била в „Ситроена“.

Галерия
Свързани статии
Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Неадекватен мъж от Карлово подлуди Айтос с бомбички, заплашва полицаи Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък Пиян айтозлия се претрепа с триколка Айтос дочака: Осигуриха финансиране за дългоочакван ремонт на две улици Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник
Тагове
катастрофа айтос руен пострадали
Коментари

Още от последните новини