Трима бургазлии, кръшнали от карантината, отиват на прокурор

Трима бургазлии, кръшнали от карантината, отиват на прокурор - E-Burgas.com

Седем пък отнесоха актове заради разходки в парка

Трима граждани са предадени на прокуратура за нарушаване на задължителната карантина. 7 акта са съставени за нарушение на заповедта на министъра на здравеопазването за ограничение на зоните за свободно придвижване.

56 са до момента постъпилите заявления по новата програма на Общинския съвет за заявка за хранителни пакети.

Нови доставки на защитни облекла са осигурени днес за медиците от УМБАЛ-Бургас, КОЦ-Бургас, Диализните центрове и Спешна помощ.

Свързани статии
РЗИ ще ни известява с SMS или по мейла за карантина Удариха международна престъпна група за разпространение на ТВ канали (Видео) Горските алармират: Бракониерите стават все по-активни! И Красимир Вълчев под карантина, още не мисли да въвежда масово онлайн обучение Заловиха иманяри с близо 170 монети от различни епохи в Поморийско (снимки) И здравният инспектор доц. Ангел Кунчев е под карантина От днес: Нови 95 ученици под карантина в община Бургас Изслушват Гешев днес, една от темите в доклада му е строителството по Черноморието Четири акта в Бургаско за незаконна дървесина, масови проверки в цялата страна Прокурорите избират свой представител във ВСС
Тагове
карантина прокурор прокуратура акт
Коментари

Още от последните новини