Треньорът на баскетболния "Черноморец": Всеки мач ще излизаме за победа и ще играем със сърце!

Треньорът на баскетболния

Баскетболният "Черноморец" Бургас се готви за победа в мача срещу "Рилски спортист" Самоков довечера.

Срещата ще се играе в 19:00 часа в зала "Бойчо Брънзов ",при пълно спазване на противоепедемичните мерки. Затова ще бъде и без публика.

Момчетата на старши-треньорът Васил Евтимов са подготвени за мача с "Рилски спортист"." Играчите, които бяха с Ковид19 се възстановяват, но нормално са с крачка назад от останалите играчи в отбора.Послесниге 10 дни, обаче третирахме много усилено и концентрирано ", коментира Евтимов. Той е категоричен, че за всяка среща, отборът ще излиза за победа и ще играе с желание и със сърце.

Ст.треньорът Васил Евтимов, който е обиколил много държави по света като играч, сподели, че според него БК"Черноморец" има голямо бъдеще, а Бургас е уникален град.

Свързани статии
Заради Васил Божков ограничават издаването на служебни паспорти 91 гимназии ще имат ново спортно оборудване Шампионът Нефтохимик 2010 приема Левски в ТВ мач Силно представяне на бургаски гимнастички в Казахстан (Снимки) Едмонд Назарян е Спортист на годината в Бургас Несебърска гимнастичка уверено върви по стъпките на Жулиета Шишманова (Снимки) Добруджа - Нефтохимик 2010 по ТВ на 14 декември Закъсалият финансово Нефтохимик записа първа победа за сезона, победи Септември в Симитли MAX Sport ще зарадва феновете с нова визия и ново студио за финалите на АТP в Лондон Павел Бошнаков официално се отказа от акциите на „Нефтохимик“
Тагове
спорт баскетбол
Коментари

Още от последните новини