Треньорът на баскетболния "Черноморец": Всеки мач ще излизаме за победа и ще играем със сърце!

Треньорът на баскетболния

Баскетболният "Черноморец" Бургас се готви за победа в мача срещу "Рилски спортист" Самоков довечера.

Срещата ще се играе в 19:00 часа в зала "Бойчо Брънзов ",при пълно спазване на противоепедемичните мерки. Затова ще бъде и без публика.

Момчетата на старши-треньорът Васил Евтимов са подготвени за мача с "Рилски спортист"." Играчите, които бяха с Ковид19 се възстановяват, но нормално са с крачка назад от останалите играчи в отбора.Послесниге 10 дни, обаче третирахме много усилено и концентрирано ", коментира Евтимов. Той е категоричен, че за всяка среща, отборът ще излиза за победа и ще играе с желание и със сърце.

Ст.треньорът Васил Евтимов, който е обиколил много държави по света като играч, сподели, че според него БК"Черноморец" има голямо бъдеще, а Бургас е уникален град.

Свързани статии
Черноморец наниза 100 точки на ЦСКА в Бургас "Дея Спорт" с бележит обрат в Стара Загора Нови успехи за бургаските борци (Снимки) Нов американски баскетболист дебютира днес за Черноморец Стоян Копривленски претърпя поражение на Glori Rivals 4 в Токио Гимнастичката Женина Трашлиева е спортист номер 1 на Бургас Европейски шампион стана Спортист №1 на клуб за хора с увреждания "Джавелин" Куп награди очакват феновете на евромача на Дея Волей срещу Лозана Левски пречупи Черноморец и взе първа победа в Бургас Бургаските акробати с призови места във Варна (Снимки)
Тагове
спорт баскетбол
Коментари

Още от последните новини