Това са най-необикновените рокли, които са създавани някога

Това са най-необикновените рокли, които са създавани някога - E-Burgas.com

В стремежа си да създадат нещо велико и неповторимо, фешън дизайнерите доста често създават особено странни дамски рокли, някои от които дори невъзможни за обличане и носене. Представяме ви само една част от тях, за да ви спестим прекаленото учудване и смайване. Приятно четене!

Преди три години френската актриса Летисия Каста се появява на наградите в Кан с ужасяваща черна дамска елегантна рокля с гигантски бели крила върху гърдите си и по този начин оглавява няколко класации за най-лоши тоалети. Друга нейна колежка пък стъпва на същия червен килим с огромна и обемиста дълга официална рокля, направена изцяло от слънчогледи с реален размер.

На шотландските музикални награди една певица се появява в също толкова гигантска официална рокля, наподобяваща топка, върху която са поникнали цветя. Растителните елементи са много ефектни, когато обаче са използвани с мярка, цел и определен мотив, а не просто така.

Ако имаше реален конкурс за абсурдни рокли, то американската певица Лейди Гага щеше да бъде абонирана за него. Безспорно най-неприятно изглеждащата от всички е нейната  вечерна рокля, изработена изцяло от истинско сурово месо. В този случай дори и най-върлите модни критици останаха без думи.

Но стига сме говорили само за звездите, и нека се прехвърлим и към булчинските рокли. Може би най-вкусната е дамската дълга рокля, чийто воал е направен от блатове за торта и служи като сватбена торта, от която се реже и яде. Друг подобен сладък модел е произведението на изкуството на холандски готвач, който изработва официални рокли от малки еклерчета.

Особено странни дамски рокли онлайн са модели, чиято част от кръста надолу се състои от стопроцентова истинска овча вълна. Да, не ви се е причуло, истина е! Булката, която притежава тази рокля дори си е направила лично селфи с овцете, пострадали за нейната рокля.

Ако пък се интересувате от вечерни булчински рокли, които се отличават от обикновените, то тогава ви предлагаме официални рокли онлайн, изработени от истински вестници. Съобразно вашия избор, можете да си поръчате такива с новини, но също така и дълги официални рокли online, чиито вестници са напълно свободни за пожелания, поезия и рисунки.

Коментари

Още от последните новини