Топ тандем на КСТ "Бургас 1975" грабна купата на международния турнир по спортни танци

Топ тандем на КСТ

Топ тандемът на КСТ "Бургас 1975" Костадин Василев и Роберта Скудери грабнаха купата на Международния турнир по  спортни танци в Бургас. Те спечелиха златото при стандартните танци. При латиноамериканските танци, кръг от WDSF, бронзов медал спечели двойката на клуба Васил Павлов и Таня Балтова.

Кметът Димитър Николов поздрави участниците и гостите на турнира във втората състезателна вечер.

"За Бургас е удоволствие да посрещне 300 елитни танцови двойки от цял свят. 35-то издание на престижния международен турнир догодина ще се проведе в новата просторна зала "Арена", където бургазлии и гостите на града ще могат да се насладят на изяществото и красотата на спортните танци, а танцовият елит да покаже своята класа и талант", каза в приветственото си слово Николов.

Златни медали за КСТ "Бургас 1975" в различните категории завоюваха още Стефан Иванов и Теодора Мудева в група 18 A+A, Стелиян Николов и Димая Нонева в 13C, Валерий Койчев и Ивана Кирова в 11D, Кристиян Койчев и Летисия Пискова в 9Е, Велизар Георгиев и Поли Кимова в Rising stars La и Иван Христов и Йовита Георгиева - Rising Stars St.

Състезателите на клуба спечелиха и много сребърни и бронзови медали.

"Гордеем се с резултатите на нашите възпитаници и с това, че те се изкачват в световната ранглиста", коментира председателят на КСТ "Бургас 1975" Андрей Тодоров.

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини