Тежка участ застигна убиеца Стависки

Тежка участ застигна убиеца Стависки - E-Burgas.com
Максим Стависки   След страшната трагедия, която причини Максим Стависки, най-сетне дойде ред за възмездие. Няма нещо лошо, което да си сторил, и то да остане ненаказано. Тази максима се потвърждава и при фигуриста, когото много българи с право наричат убиеца. Няма човек, който да е забравил адската катастрофа, в която пияният Максим Стависки уби младеж и остави инвалид млада българка.

След смъртоносната катастрофа, единствено Албена Денкова го подкрепи и бе плътно до него, когато всички го мразеха. Той обаче не оцени това и години наред блондинката страдаше от лошото му отношение към нея и публичните изневери. Стависки дори не позволи на сина им да присъства на финала на Dancing Stras, на който именно Албена грабна голямата купа.

Сега обаче, всичко започва да си идва на мястото, а Максим много скоро ще остане сам и забравен. Запознати разкриват, че Албена Денкова е намерила щастието си в лицето на цигуларя Васко Василев, с когото работи в турнето му, пише kliuki.bg. Между тях обаче има много повече от професионална близост и ще се окаже, че фигуристката най-после е открила стабилен човек за себе си.

"Страданието започна да му се връща и това е един вид възмездие. Всеки плаща за делата си, редно е да го направи и той", клатят глави близки до семейството на Албена Денкова и Максим Стависки. Източник: Информационен сайт На ухо
Коментари

Още от последните новини