Търси се обществена подкрепа за изграждането на етажен паркинг на бул. „Демокрация“

Търси се обществена подкрепа за изграждането на етажен паркинг на бул. „Демокрация“ - E-Burgas.com

Още миналата година Община Бургас заяви готовността си да проектира и строи многоетажни паркинги, като по-ефективна мярка срещу увеличаващия се брой автомобили.

Днес поставяме акцент върху терен в к-с "Братя Миладинови", на бул. "Демокрация", който НЕ се намира в непосредствена близост до жилищни сгради. Става въпрос за неизползваема от години площадка пред сграда на Медицинския колеж. Според предварителните проучвания, там може да бъде построен многоетажен паркинг за около 220 автомобила. 

Ако бургазлии подкрепят Общината, тя може да поиска терена от държавата, за да бъде използван само и единствено за посочената цел. Затова разчитаме да получим вашето мнение. Ако сте ЗА или ПРОТИВ, аргументирайте се в кратък текст и ни го изпратете. Едната възможност е това да стане по електронна поща, на вниманието на Стефан Дубаров, директор на ЦАУ "Зора": [email protected]. Можете да представите мнението си и на хартиен носител в самото кметство "Зора", к-с "Лазур". Който и вариант да изберете, очакваме вашите писма до края на настоящата 2019 година, а в тях трябва да добавите име, адрес и контакти за обратна връзка.

Коментари

Още от последните новини