Търсен от Интерпол бе заловен в карнобатско село

Търсен от Интерпол бе заловен в карнобатско село - E-Burgas.com

В резултат на полицейските действия на служители от сектор „Издирване” към отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и Районно управление – Карнобат е задържан 32 годишен криминално проявен и осъждан мъж от Сливен, укриващ се от изтърпяване на наказание «лишаване от свобода» в размер на 9 месеца за извършено престъпление по смисъла на чл. 195 от НК, наложено му по наказателно дело от общ характер от състав на Районен съд – Елхово.

Същият е обявен за издирване с европейска заповед за арест и от Интерпол с червен бюлетин, след като от години е издирван първо на местно, после на национално ниво. Установено е, че мъжа се укрива в частен дом на свои познати, разположен в карнобатското село Деветак.

При опит да бъде задържан 32 годишния мъж скочил през прозорец на къщата, но не успял да осуети полицейските действия. Арестуван е и предаден на служители от Областна дирекция «Охрана» към Министерство на правосъдието за изтърпяване на присъдата.

Свързани статии
80-годишна баба се преобърна с Дачията си край Карнобрат Тежко ПТП в Карнобат, автомобил се обърна по таван МВР със спецакция срещу лихвари в Карнобат Заваръчни дейности по покрива на училището в Карнобат предизвикали пожара? Пожар пламна в карнобатско училище, местни и айтоски огнеборци гасиха пламъците Съдия Татяна Станчева-Иванова отново оглави Районния съд в Карнобат Влакът за София блъсна камион до жп гарата в Карнобат (Снимки) ТИР катастрофира между Зимница и Карнобат Жена загина в пожар в карнобатско село Защо в карнобатските села благодарят на депутатите от ГЕРБ
Тагове
интерпол карнобат
Коментари

Още от последните новини