Търсен от Интерпол бе заловен в карнобатско село

Търсен от Интерпол бе заловен в карнобатско село - E-Burgas.com

В резултат на полицейските действия на служители от сектор „Издирване” към отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и Районно управление – Карнобат е задържан 32 годишен криминално проявен и осъждан мъж от Сливен, укриващ се от изтърпяване на наказание «лишаване от свобода» в размер на 9 месеца за извършено престъпление по смисъла на чл. 195 от НК, наложено му по наказателно дело от общ характер от състав на Районен съд – Елхово.

Същият е обявен за издирване с европейска заповед за арест и от Интерпол с червен бюлетин, след като от години е издирван първо на местно, после на национално ниво. Установено е, че мъжа се укрива в частен дом на свои познати, разположен в карнобатското село Деветак.

При опит да бъде задържан 32 годишния мъж скочил през прозорец на къщата, но не успял да осуети полицейските действия. Арестуван е и предаден на служители от Областна дирекция «Охрана» към Министерство на правосъдието за изтърпяване на присъдата.

Свързани статии
Жена загина в пожар в карнобатско селоЗащо в карнобатските села благодарят на депутатите от ГЕРБРоднини поемат грижите за децата на починалата родилка от КарнобатКарнобатско село се оплака от мръсна вода, ВиК чака нормализиране на времетоАльоша от Карнобат, който уби брат си с ножица, шокира с подробностиДвойно повече случаи на ковид в Карнобат и Айтос, рекорден ръст в цялата областКарнобатлии дават онлайн идеи и предложения за развитието на града си Млад мъж от Карнобат изгори къщата си в опит да се стоплиПедагози от Карнобат получиха нови знания за работа с незрящи децаАло измамници искат 4 900 лв. за лечение на COVID-19 в Карнобат
Тагове
интерпол карнобат
Коментари

Още от последните новини