Супер групата „Фондацията“ с концерт в Летния театър довечера

Супер групата „Фондацията“ с концерт в Летния театър довечера - E-Burgas.com

Днес от 21:00ч. супер групата "Фондацията" и оркестъра на Държавна опера-Стара Загора под диригентството на Владимир Бошнаков, ще представят съвместен концерт на сцената на Летен театър- Бургас.

Кирил Маричков-вокал,бас-китара,китара,пиано. ("Щурците'), Иван Лечев-вокал,китара,цигулка. ("ФСБ"), Дони-вокал,бас-китара,пиано,китара. ("Дони и Момчил") Славчо Николов-вокал,китара ("Б.Т.Р.) Венко Поромански-ударни (екс-"Те") Диригент Владимир Бошнаков Оркестър на Държавна опера – Стара Загора.

Супер групата „Фондацията“ и оркестъра на Държавна опера-Стара Загора под диригентството на Владимир Бошнаков обещават специално преживяване за ценителите на класическия български рок, с който са израстнали три поколения.

„Две следи“ на „Щурците“, „Пак ще се прегърнем“ на ФСБ, „Няма връщане назад на Б.Т.Р., „Червило“ на Дони и много други вечни хитове са специално аранжирани, както за камерен акустичен формат, така и за богатството на оркестровата звучност.

Създадена през 2013 г. групата бързо регистрира многобройни има участия на фестивалите „Бургас и морето“, „Аполония“, новогодишния концерт на площад „Батенберг“, Зала 1 на НДК, както и в концертните зали на големите градове. Осъществяват и успешни турнета в САЩ, Канада, Германия, Франция, Холандия, Испания, Австралия, Нова Зеландия, Катар, Русия, Израел... В края на 2014 г. изпълва с 15000 души, в зала „Арена“ Армеец, в София.

Всеки концерт на „Фондацията“ е различен. В него познатите любими песни се съчетават неочаквани импровизации, които въодошевяват публиката и я даряват с неповторими преживявания.

Билети в системата на www.eventim.bg и лятна каса "Часовника" с работно време 9:00ч.- 20:00ч. /понеделник до петък/ и от 10:00ч. до 19:00ч. /събота/.

Коментари

Още от последните новини