Стойчо - Барона изплака в съда: Лежа с двама крастави, ядат ме дървеници

Стойчо - Барона изплака в съда: Лежа с двама крастави, ядат ме дървеници - E-Burgas.com

Бургаският крими герой Стойчо Мирчев - Барона за пореден път се оказа в ареста след като полицаи от Второ РУП откриха наркотици в апартамента му в ж.к Братя Миладинови. Към момента прокуратурате е повдигнала обвинения за държане на наркотици, което ако се докаже в съда Мирчев може да откара до 6 г. в затвора.

Пред окръжните магистрати днес той поиска по-лека мярка за неотклонение от тази наложена му от районна инстанция преди три дни. В хода на заседанието Мирчев се закле, че от последното си излизане от затвора не е докосвал нито марихуана, нито екстази и призова председателя на състава да назначи тестове за наркотици ако не вярва. Освен това намерените в жилището пакети били от MSN - хранителна добавка, която се използвала за мешилка на някои видове метаамфетамини, обясни арестанта. Това, че са реагирали на полевия тест не означавало, че цялото съдържание на пакетите е наркотично, заяви той  като допълни, че джъмперите били стари - от времето, когато още употребявал.

По-интересна обаче бе защитната версия на адвоката му, който посочи, че не е изключено марихуаната и екстазито да са на неговите приятели - "сродни души", които използват наркотици , но не ги продават. Много хора влизали в жилището на Барона, някои дори имали ключ от апартамента, допълни адвоката. 

Пред съда подзащитният му поиска по-лека мярка. Барона се оплака, че в ареста лежал с двама, болни от краста, а и имало дървеници. Въпреки молбите съдия Даниел Марков не се смили над обвиняемия и определи той да остане в ареста. Определението е окончателни и не подлежи на обжалване. 

 

Коментари

Още от последните новини