Стартират кастингите за най-красива и успешна омъжена жена в Бургас

Стартират кастингите за най-красива и успешна омъжена жена в Бургас - E-Burgas.com

Стартират кастингите за най-красива и успешна омъжена жена в Бургас. Конкурсът "Мисис Бургас" се доказа през годините като едно уникално модно събитие, показвайки дамите в една различна светлина, съчетаващи качеставата на съпруга, майка, домакиня, бизнес дама или прилежен професионалист. Такива са притежателките на титлата през годините в конкурса „Мисис Бургас“ – доказали се дами, достойни за пример.

Превърналото се в емблема за града събитие, тази година ще празнува своя първи 5-годишен юбилей и организаторите са подготвили изключително много изненади за бургаската публика.

В конкурса „Мисис Бургас“ 2020 могат да се запишат всички семейни жени с професия и желание да се впуснат в ново предизвикателство. Уверените в себе си дами могат да се запишат за участие на следния e-mail: [email protected] , както и в страницата на Мисис Бургас във фейсбук. Кандидатките е задължително да изпратят своите имена, години, височина, снимка в цял ръст и портретна снимка, кратка информация за себе си, както и актуален телефон за обратна връзка.

Лице на конкурса, който ще се проведе през месец април, е миналогодишната победителка Мариана Атертон.

Коментари

Още от последните новини