Стартира приема на кандидати за Годишните награди в туризма

Стартира приема на кандидати за Годишните награди в туризма - E-Burgas.com

Министерството на туризма приема кандидатури за Годишните награди в туризма от днес. Кандидатстването ще се извършва през онлайн платформа www.tourismawards.bg, където са описани всички условия, на които е необходимо да отговарят участниците.

Основните категории, за които организации и бизнеса ще могат да подават апликационни форми са: „Туристическа атракция/обект“, „Туристическо събитие“, „Духът на България“, „Специализиран туризъм“, „Туристическа дестинация“, „Иновации“.

Представителите на медиите ще могат да кандидатстват в категориите: „Журналистически материал на тема туризъм в България за 2016 г. в печатна медия“; „Журналистически материал на тема туризъм в България за 2016 г. в радио“; „Журналистически материал на тема туризъм в България за 2016 г.  в телевизия“; „Журналистически материал на тема туризъм в България за 2016 г. в он-лайн медия“; „Публикация на тема туризъм в България за 2016 г. в интернет блог“.

Общините ще могат да подават своите кандидатури за категориите: „Община на 2016 г. за планински туризъм“, „Община на 2016 г. за морски туризъм“, „Община на 2016 г. за балнео и СПА туризъм“, „Община на 2016 г. за културно-исторически туризъм“.

Коментари

Още от последните новини