Старозагорец натъпка 13 бежанци в Голфа си, хванаха го на изхода на Бургас

Старозагорец натъпка 13 бежанци в Голфа си, хванаха го на изхода на Бургас - E-Burgas.com

64-годишен старозагорец е задържан, заедно с жена си, сина си и още 13 чужденци, нелегално преминали границата на България. Чужденците били натъпкани в лек автомобил Флоксваген Глоф, но били задържани до кръговото на изхода на Бургас, посока София.

Водачът и всички пътници са задържани с полицейски заповеди за задържане за срок до 24 часа, като са отведени в Пето Районно управление – Бургас за установяване самоличността и националността.

Задържани са сина на 64-годишния водач – 46-годишен старозагорец и 34-годишната му съпруга, придвижващи се с БМВ, с английска регистрация, съпричастни и подпомагащи извършваната престъпна дейност.

Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Свързани статии
Най-тежката мярка се стовари върху каналджия край Русокастро Каналджия в карнобатско село удари на камък в опит да прекара мигранти Мариана Тошева: Край на голямото местене, над 22 хил. бежанци са настанени Хванаха българин в Турция, превозвал нелегални мигранти Голяма част от бежанците у нас готови да започнат работа Вицепрезидентът: Правителството прави грешки с настаняването на бежанците, не ни прави чест Все повече украинци напускат България Украинци по Черноморието: Не ни местете от хотелите, няма къде да се върнем Първите туристи пристигат по морето, а украинците още нямат къде да отидат Втори етап помощ на хотелиери, настанили бежанци
Тагове
бежанци мигранти трафикант
Коментари

Още от последните новини