Спряха навреме дрогиран шофьор без книжка в Несебър

Спряха навреме дрогиран шофьор без книжка в Несебър - E-Burgas.com
Архив news.bg

Рано тази сутрин бдителни полицаи от Несебър са заловили поредния потенциален убиец на пътя.

В района на кръстовище, познато като Даляна, униформените спрели за проверка бургаско Волво, управлявано от 36-годишен мъж от София.

Установено е, че същият е неправоспособен водач и не притежава шофьорска книжка. След тестване с дрегер за употреба на алкохол, апаратът отчел - 1,20 промила, а дрегерът за наркотици - положителен резултат за употреба на кокаин.

Софиянецът отказал да даде кръв за химичен анализ. Задържан е с полицейска заповед за задържане за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Свързани статии
Задържаха рецидивист, укривал се 8 години Стотици актове при поредната акция за пияни и дрогирани на пътя Нови 26 дрогирани и пияни водачи за установени само за ден 1709 са заловените дрогирани водачи за последните 3 месеца 35 пияни и дрогирани шофьори са регистрирани за денонощие 520 пияни и дрогирани шофьори са влезли в затвора от началото на годината Дрогиран младеж зад волана помете няколко коли в "Лазур" 24 задържани при масирани полицейски акции в цялата страна Хванаха 39 дрогирани шофьори само за ден у нас Масово чувство за безнаказаност по пътищата у нас
Тагове
дрогиран задържан шофьори без книжка
Коментари

Още от последните новини