Спектакълът "Кафе с претенциия" ще пренесе бургаската публика назад във времето

Спектакълът

Комичният сюжет на „Кафе с претенция” ни пренася в София през 1966г. в апартамента на Милчо (Юлиан Вергов) – 43 годишен, началник на рекламно бюро. Намираме го там заедно с „авера му” – 43 годишния Милко (Иван Радоев). Тече трескава подготовка в очакване на две дами, заговорени случайно през деня, на кафе по „Раковска” ... Напътствията на доста по-опитния в свалките Милчо почти вдъхват кураж на Милко, който макар и архитект е довел кариерата си до заветната длъжност
„завеждащ техническата документация на службата”, а по отношение на жените е крайно неопитен. В кулминацията на подготовката, в апартамента пристига, неканен и третият им приятел – 43 годишният Минко (Моню Монев), научен сътрудник по старобългарски.

Неговото съкровено желание е да избяга от „семейния уют”, в чиито окови скоро е попаднал и да пийне с приятелите. Тази вечер и нейната неочаквана развръзка пораждат куп нелепи и смешни ситуации. 

Една, на пръв поглед, непретенциозна среща, напомпана с много претенция.

Премиерата на спектакъла ще бъде на 18 януари от 19:00 часа на сцената на Куклен театър "Бургас". Билети се продават на касата на НХК.

За резервация и повече информация тел. .0894/898-098 Маруся Русева - Организатор (Арт Ателие)

 

Свързани статии
Деян Донков влиза в ролята на убиеца Вено в моноспектакъла "Камбаната" на 15 декември в Бургас Комедията „Отчаяни съпрузи“ ще бъде в Бургас на 3 септември Уникални гост-солисти идват в Бургас за "Севилският бръснар" Комедията "Игра за двама" ще се играе в Бургас на 12 юли Гледайте блестящото изпълнение на Николай Урумов като Бай Ганьо на 1 юни в НХК Театър "Трио" връща усмивките на болни деца в Бургас „Службогонци“ забавлява бургазлии в сряда в Операта Не пропускайте днес "Кафе с претенция" „Арт ателие” и Театър Българска армия представят спектакъла „Кафе с претенция” в Бургас Турне на „Тук и сега“ в Бургас през март 2022г.
Тагове
театър
Коментари

Още от последните новини