Сотир Цацаров след срещата в Бургас: Идеята ни е този сезон да няма спорове нито за наркомясто, нито за паркомясто

Сотир Цацаров след срещата в Бургас: Идеята ни е този сезон да няма спорове нито за наркомясто, нито за паркомясто - E-Burgas.com

Главният прокуро проведе работна среща за първи път с новите министри

Идеята на днешната ни среща е на практика да бъдат взети такива мерки, които в крайна сметка да доведат до недопускане на всявания от миналия сезон или казано по друг начин да няма спорове нито за наркомясто, нито за паркомясто. Това обобщи главният прокурор Сотир Цацров след срещата в сградата на ОД МВР-Бургас, преди малко, в която участие взеха вътрешният министър Валентин Радев, министърът на турзима Николина Ангелкова и ръководството на бургаската полиция.

„Основаната ни задача е свързана с обезпечаване на охранителната част от сигурността на летния туристически сезон – небходимият брой полицаи, необходимите мерки за сигурност, които трябва да бъдат взети, обезпечаването на КПП-тата в Слънчев бряг не само със служители на комплекса, но и с полицаи“, каза още Цацаров.

Той допълни, че всичко е координирано и е налице нормалното взаимодействие между институциите, включително и участието и на Министерството на туризма.

Коментари