Снижават мерките, когато в 3 поредни дни има спад на заразените

Снижават мерките, когато в 3 поредни дни има спад на заразените - E-Burgas.com

"Ще облекчим мерките за борба с коронавируса след 3 поредни дни на спад в броя на заразените". Това каза премиерът Бойко Борисов на извънреден брифинг в Министерския съвет.

Той призова всички да спазват стриктно настоящите ограничения, защото според експертите следващите три седмици ще бъдат критични за развитието на заболяването.Замразяваме депутатските заплати. Днес ще внесем проект. И на следващото заседание ще приемем решение да дарим половината от заплатите си, заяви премиерът Бойко Борисов.

Притеснява ме нарастващата безработица, но в момента ме притеснява повече здравето на хората, коментира министър председателят. На въпрос дали се чувства популист, Бойко Борисов заяви, че не се чувства такъв, защото смята , че всички трябва да са съпричастни в тази тежка ситуация.

Свързани статии
Изслушват Демерджиев за предприетите мерки на границатаОбсъдиха мерки срещу нарастващата престъпност в Бургаския регионУдължиха ковид мерките в цялата страна903 са новозаразените с ковид за последното денонощиеОще осем области връщат ковид меркитеАнгел Кунчев: Трябва да вземем мерки сега, за да не пълним пак болниците643 са новите случаи на коронавирус435 са новозаразените с ковид у насВирусолог: Коронавирусът не изчезва, продължава да мутираКомисията по туризъм обсъжда мерки за спасяване на летния сезон
Тагове
коронавирус мерки
Коментари

Още от последните новини