Слънчева събота по Черноморието, идеални температури за плаж през уикенда

Слънчева събота по Черноморието, идеални температури за плаж през уикенда - E-Burgas.com

В Източна България ще духа умерен до силен северозападен вятър. Това съобщи за Агенция "Фокус" Виктория Клещанова, дежурен синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Днес ще бъде слънчево. Ще духа слаб, в източните райони от страната - до умерен северозападен вятър, който привечер ще отслабне. Максималните температури ще са между 26° и 31°. Атмосферното налягане ще се понижи и ще е близко до средното за месеца.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са между 26° и 28°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа умерен север-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е 21°, на 2000 метра – около 14°. В неделя и в началото на следващата седмица ще бъде слънчево. В понеделник и вторник в следобедните часове ще има купеста облачност, а над източните райони сутрин ще има ниска облачност.

Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от изток-североизток. Преобладаващите максимални температури ще са между 27° и 32°, във вторник – с 1-2 градуса по-високи.

 

Свързани статии
Заповядайте на среща - литературна премиера с Мира Добрева Мира Добрева представя "Светулки зад решетките" в Бургас Христос Екзархос и бенд канят Бургас на Гръцка вечер на 2 март 2024 г. По случай 8 март "Приморец" кани всички жени на парти до зори! Търсите идеалния подарък за Свети Валентин? Изберете разкошен СПА пакет за него, нея или двойки Внимание, влюбени: "Приморец" кани на музикално-кулинарен Свети Валентин Магията на Коледа оживява в музика днес 20.12 в "Приморец" Кралици на красотата в специална фотосесия за благотворителния бал Короновани красавици отново събират пари за благотворителност Порт Прим Арт Фест се утвърди като най-ценния културен форум на Бургас
Тагове
време прогноза море
Коментари

Още от последните новини