Шофьорът, който уби Милен Цветков, бил на трева и амфетамин

Шофьорът, който уби Милен Цветков, бил на трева и амфетамин  - E-Burgas.com
Снимка: Алекс Иванов /Фейсбук

Директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев потвърди, че Милен Цветков е загиналият в тежката катастрофа вчера в столицата. Сигналът за инцидента е подаден около 18 ч. на телефон 112, съобщо БНТ.

Автомобилът на Милен Цветков е изчаквал на червен светофар, където е ударен от 22-годишен шофьор. Не е установен никакъв спирачен път, коментира Хаджиев.

Милен Цветков е починал в линейката, бил е в изключително тежко състояние след удара.

Направена е проба за употреба наркотици на шофьора, причинил катастрофата, като той е показал наличие на канабис и амфетамин.

Образувано е досъдебно производство, шофьорът е задържан за 24 часа, каза Хаджиев.

Той изказа съболезнования на близките на починалия.

Свързани статии
Обжалват присъдата по делото за смъртта на Милен Цветков Близки на Милен Цветков се събраха да почетат паметта на журналиста 22-годишният Кристиян отива на съд за смъртта на Милен Цветков Гледат мярката на убиеца на Милен Цветков Убиецът на Милен Цветков иска на свобода Кристиян Николов няма да обжалва ареста си Дарители събраха 150 хил. лв. за децата на Милен Цветков Правен свят: Обвинението в умишлено убийство на Милен Цветков е правилно Обвиниха Кристиан Николов в умишлено причиняване на смъртта на Милен Цветков Пускат приятелите на Кристиян от джипа-убиец срещу 10 хил.лв. гаранция
Тагове
Милен Цветков
Коментари

Още от последните новини