Сексът на плажа е опасен! Не само за здравето, но и за джоба ви!

Сексът на плажа е опасен! Не само за здравето, но и за джоба ви! - E-Burgas.com

9da78c5fd928

Още мъничко ви остава да се отдадете не летни авантюри, но внимавайте със секса на плажа, във водата! И изобщо внимавайте със слънчевия флирт и плътски удоволствия на ивицата! Оказва се ,че той е не само рисков за здравето, но може да се окаже фатален и за джоба ви. Независимо къде сте-дали в България или навън, просто бъдете внимателни. Ясно е ,че с покачването на температурите , расте и сексуалният апетит,  но експертите предупреждават за опасностите, които грозят любовните ви авантюри по време на горещия сезон.


1. Не оставяйте презерватива в колата. Високите температури могат да повредят презервативите и да намалят ефективността им , когато става дума за контрацепция или предаване на полови болести.

2. Не правете секс на открито, преди да сте "опознали" околната среда. Въпреки че сексът на открито е забавен, трябва да внимавате за хора, насекоми или отровни растения. Не е малка вероятността да попаднете на отровен бръшлян или на гнезда на насекоми. Неприятен обрив или ужилване със сигурност ще развалят преживяването. Винаги избирайте място, което е на сянка и такова, където не можете да бъдете хванати.

3. Избягвайте секса във вода. Може да звучи еротично, но всъщност въобще не е добра идея. По време на секс във вода шансът да си "лепнете" някоя полова болест нараства значително. Водата измива естествения лубрикант, което води до голямо триене, чрез което може да си навлечете дори драскотини и рани. Чрез тях бактериите лесно могат да влязат в тялото ви. Освен това, сексът във вода увеличава и шансовете за развитие на пикочни инфекции.  Може би малко от вас знаят,че в някои  страни  са предвидени сурови глоби именно за тези, които са решили да се наслаждават по-отблизо един на друг по плажовете.
Най-строгите закони срещу секс на обществени места са наложени в мюсюлманските страни, включително Обединените Арабски Емирства, Египет и Малдивите, където туристите ги грозят до 10 години затвор, ако се натискат на плажа. В съседна Румъния наказанието е 7 години, а в Италия и Гърция за разгорещени страсти на публично място могат да ви дадат 2 г. В Турция за секс на плажа ще бъдете принудени да платите 200 евро или да отидете в затвора за няколко месеца. В Испания за това ще трябва да се бръкнете с до 7000 евро, а в Тайланд - само 200 евро. Единственото сигурно е, че  по бреговете на България, Ямайка, Финландия  за такова сладко престъпление може да понесете единствено порицание от органите на реда.
Коментари

Още от последните новини