Секретарят на президента коментира шпионския скандал, Радев още мълчи

Секретарят на президента коментира шпионския скандал, Радев още мълчи - E-Burgas.com

След като президентът Румен Радев все още не е взел отношоние по темата с руската шпионска афера, по въпроса се изказа главният му секретар – Димитър Стоянов. Той направи коментар във фейсбук.

„Предателството е грозна картинка, каза главният прокурор. Така е, ако има такова. И всеки следва да си получи заслуженото. А не е ли грозна картинка и не е ли предателство към държавата ако не се потърсят едни 700 млн. лв. невлезли в бюджета на страната от хазарта? Не е ли предателство да не се потърси сметка от този, който е получил едни 60 млн. по самопризнанията на далия парите? Не е ли грозна картинка да подминеш едни 1.6 млрд. лв. потънали незнайно в кой джоб или едни 4 млрд.? Е грозна картинка е! Има още много такива картинки! Само дето няма кой да се занимава с тях!“, написа Стоянов.

Вече пети ден президентът на България се въздържа коментар по темата, след като за първи път в новата ни история бе разкрита група за шпионаж у нас. 

Свързани статии
Радев: Ще връча мандата, когато партиите са готови Запонаха консултациите на президента с партиите, ГЕРБ-СДС отказаха срещата с Радев Румен Радев в Созопол: България няма време за пилеене, за да организира избори след избори Румен Радев идва на празника на Созопол Президентът свиква Народното събрание на 21 юли Радев коментира "Магнитски" пред конгресмените от САЩ: Това е ясен знак! Втори ден от инициативата "Три морета" Започват консултациите за избор на нов състав на ЦИК Румен Радев: Несериозно е да се говори за служебно правителство, тече процедура за редовен кабинет Президентът започва консултации с парламентарните групи за правителство
Тагове
Румен Радев
Коментари

Още от последните новини