Секретарят на президента коментира шпионския скандал, Радев още мълчи

Секретарят на президента коментира шпионския скандал, Радев още мълчи - E-Burgas.com

След като президентът Румен Радев все още не е взел отношоние по темата с руската шпионска афера, по въпроса се изказа главният му секретар – Димитър Стоянов. Той направи коментар във фейсбук.

„Предателството е грозна картинка, каза главният прокурор. Така е, ако има такова. И всеки следва да си получи заслуженото. А не е ли грозна картинка и не е ли предателство към държавата ако не се потърсят едни 700 млн. лв. невлезли в бюджета на страната от хазарта? Не е ли предателство да не се потърси сметка от този, който е получил едни 60 млн. по самопризнанията на далия парите? Не е ли грозна картинка да подминеш едни 1.6 млрд. лв. потънали незнайно в кой джоб или едни 4 млрд.? Е грозна картинка е! Има още много такива картинки! Само дето няма кой да се занимава с тях!“, написа Стоянов.

Вече пети ден президентът на България се въздържа коментар по темата, след като за първи път в новата ни история бе разкрита група за шпионаж у нас. 

Свързани статии
Президентът обяви състава на служебния кабинет Румен Радев: Нека този свят празник донесе топлина във всяко българско семейство Президентът кани ДПС на консултации Борисов: Радев много ме обиди като ме сравни с Кирил Петков Румен Радев няма намерения да сменя шефа на НСО Президентът: Справедливостта не е възтържествувала, докато не се произнесе съдът Плевнелиев: Радев се е обградил с полковници от ДС и КГБ Категорична победа: Радев подгони 70% в област Бургас Борисов: Г-н Радев, Крим не е руски, а грубо окупиран Балотаж: Герджиков ще опита да стопи огромната преднина на Радев
Тагове
Румен Радев
Коментари

Още от последните новини