Сам/сама-музикалната сензация, в която са замесени Kris Gran, мис Созопол, стажант-репортерът и дронът на е-Бургас (видео)

Сам/сама-музикалната сензация, в която са замесени Kris Gran, мис Созопол, стажант-репортерът и дронът на е-Бургас (видео) - E-Burgas.com
Главен виновник да се забърка всичко това е операторът и режисьорът Иван Бъчваров, с помощта на собственика на е-Бургас Илияна Тодинова. 12016619_1339227949426045_1582816961_n В интернет вече успешно пробива най-новият хит на Кристиян Грънчаров, с арт псевдонима Kris Gran-САМ/САМА. Както знаете той е участник от последния сезон на Х-Фактор и разнася успешно славата на Бургас.  На Крис са музиката, текста и аранжимента на песента. Само преди минути излезе клипът, който е с уникална визия. Режисьорската роля на видеото отново е поверена  на небезизвестния, на талантливия оператор Иван Бъчваров. Негово дело са снимките на клипа, както и монтажа. В клипа женските образи са изиграни от не само красивите, но и артистичните "Мис Созопол 2015" Калина Жейнова и от стажант-репортера на е-Бургас Ралица Димитрова. Двете момичета са ключовите фигури във видеото. Уникалната визия на клипа е постигната и благодарение на чудото на техниката дрон DJI Inspire 1, който е-Бургас притежава. Операторите на сайта също станаха част от екипа, като се включиха с култови кадри от птичи поглед.  Собственикът на е-Бургас и BurgasCity- Илияна Тодинова пък финансово помогна реализирането на видеото. Снимките продължиха три дни. Режисьорът Иван Бъчваров беше избрал за декор на клипа-красивия и единствения по рода си в България атракцион-Замък в Равадиново, както и спокойно и красиво място в покрайнините на Бургас. "Смятам, че това е най-прекрасното нещо, което съм правил до сега. Вложих много сърце в клипа и смятам, че резултатът е налице. Снимките на клипа се превърнаха в истинско приключение за нас."-сподели за е-Бургас Иван Бъчваров. Кристиан Грънчаров и Иван Бъчваров вече са студенти. Крис е приет в Консерваторията, специалност-Джаз и поп пеене, а Иван ще изучава Кино и телевизия  в Нов български университет. Нашите пожелания към двете талантливи момчета на Бургас,  е никога ентусиазмът да не ги напуска, успехите им да се множат, защото световна сцена ги очаква. Вижте клипа Сам/сама, музика, текст и аранжимент -Кристиан Грънчаров. Оператор и режисьор:Иван Бъчваров.
Коментари

Още от последните новини