Румен Радев продължава консултациите с партиите

Румен Радев продължава консултациите с партиите - E-Burgas.com
БНТ

Президентът Румен Радев продължава консултациите с парламентарно представените партии за съставяне на кабинет.

Първи ще разговарят с държавния глава в 14 часа представителите на "Демократична България". След тях президентът ще приеме в 15.15 часа ДПС, а последни в 16.30 часа ще влязат от "Изправи се БГ! Ние идваме!".

Консултациите се провеждат преди връчването на втория и третия мандат и имат за цел да намерят решение на политическата криза, така че да се състави работещо редовно правителство. То трябва да преведе страната през очакваната нова четвърта вълна на коронавируса и евентуалната мигрантска вълна.

Свързани статии
Организират безплатни консултации за ученици след 12 клас Румен Радев няма намерения да сменя шефа на НСО Президентът: Справедливостта не е възтържествувала, докато не се произнесе съдът Плевнелиев: Радев се е обградил с полковници от ДС и КГБ Президентът продължава консултациите с партиите и днес Категорична победа: Радев подгони 70% в област Бургас Борисов: Г-н Радев, Крим не е руски, а грубо окупиран Балотаж: Герджиков ще опита да стопи огромната преднина на Радев Проф. Герджиков: Бих подкрепил Петков за премиер, аз го запознах с Радев Борисов нарече Радев българоубиец
Тагове
Румен Радев консултации
Коментари

Още от последните новини