Родители, фенове и съмишленици ще спасяват Школата на Черноморец

Родители, фенове и съмишленици ще спасяват Школата на Черноморец - E-Burgas.com
Nafta-Akuli-11     Фенове, родители и поддръжници на Черноморец си дават среща в четвъртък, 31-и юли, на стадион Лазур в дискусия за бъдещето на Школата на клуба. 

Началото на срещата е в 18.00 часа в заседателната зала на стадиона, съобщиха част от инициаторите. Целта на сбирката е да се обсъдят възможностите за допълнително подпомагане на младите таланти на Черноморец, както и осигуряването на всичко необходимо за нормалния тренировъчен процес. 

Ще се изслушат всички мнения и ще се вземат под внимание предложения за организиране на помощта, както и евентуалното създаване на неикономическа структура. Първата среща е само информативна и с цел обсъждане на вариантите. 

Едва след това ще бъдат поканени и икономически субекти да се включат със своя помощ, макар че разговори в тази насока вече са водени и има положителен отговор. Фенклуб "Сините акули", родителите на децата от школата, както и други сподвижници на идеята Черноморец (Бургас) канят всички заинтересовани от съдбата на най-успешната и продуктивна школа в Югоизточна България да се присъединят на срещата в четвъртък, от 18.00 часа в залата на стадион Лазур.
Коментари

Още от последните новини