Решетки плашат агресивен бургазлия заплашил любимата си, че ще и отреже главата

Решетки плашат агресивен бургазлия заплашил любимата си,  че ще и отреже главата - E-Burgas.com

Районната прокуратура в Бургас внесе в съд искане за изменение на мярка за неотклонение „домашен арест“ в „задържане под стража“ на 56-годишния Ангел от Равнец, обвинен в закана с убийство срещу жена.

Преди около година той се заканвал и заплашвал с убийство бургазлийка в кв. Долно Езерово. Той казал „Ще те убия, ще те унищожа“, като тази реплика била придружена с обиди към жената, и това заканване е могло да възбуди основателен страх за осъществяването му, съобщават от прокуратурата. На същия ден, но 90 минути по- късно, на същото място,  извършил същото деяние.

През март тази година той продължил със заканите „Ще Ви запаля!, Ще Ви заколя!, Ще Ви отрежа главата! Ще те убия!, Ще те унищожа! Или ще бъдеш моя или на николко няма да бъдеш!“ и това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му, според държавния обвинител.

Той е обвинен и за това, че преди няколко седмици в Северната промишлена зона Ангел се опитал насила да принуди любимата му да тръгне с него като я хванал за ръката и ударил по рамото с юмрук. В същото време я дърпал към колата си като и крещял „Дай си чантата и телефона! Ти защо пускаш жалби срещу мене! Ти ще бъдеш моя когато поискам! Тръгвай с мен!“. Случайни граждани се притекли на помощ на жената, които попречили на Ангел да осъществи намерението си.

Припомняме, че Окръжен съд – Бургас определи мярка за неотклонение „домашен арест“ спрямо Ангел на 1 декември тази година.

Обвиняемият е бил задържан вчера в сграда в центъра на Бургас. Този и други факти мотивират прокурора да поиска изменение на определената мярка за неотклонение в по - тежка.

Районен съд – Бургас е насрочил заседанието си за 08.12.2017 г. от 14:00 часа.

Коментари

Още от последните новини