Ремонт и тежка катастрофа ограничиха движението на "Тракия" на едно и също място

Ремонт и тежка катастрофа ограничиха движението на
Снимка БНР

Сигнал за катастрофа между лек автомобил и пешеходец е получен малко преди  6.30  часа тази сутрин на телефон  112. По първоначални данни при 165 км в посока София, разклона за село Оризово на магистралата тежко е пострадал пешеходец, информира БНР. Незабавно към  мястото на инцидента са насочени екипи на полицията и Спешна помощ, които са установили смъртта на пресичащия,  потвърдиха за Радио Стара Загора от ОДМВР - Стара Загора.

 На мястото на произшествието се извършва оглед, изясняват се всички факти и обстоятелства довели до тежкия инцидент.

Другото платно на магистралата е затворено за ремонт. Това са причините движението по АМ „Тракия“ при 165 км  да е временно ограничено и в двете посоки.  Създадена е организация за обходен маршрут по път II-66 от пътен възел при Оризово и Плодовитово, по път I-8 Поповица – Пловдив до пътен възел „Пловдив – Изток“ и обратно.

Екипи на „Пътна полиция“ са на място и регулират трафика. Апелът за водачите е да шофират с повишено внимание, с по-ниска скорост и с по-голяма дистанция.

Свързани статии
Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Мощно земетресения разтърси Турция, броят на жертвите расте Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник Заловиха поредната група бежанци на магистрала "Тракия" Пожар взе три жертви в София Общински автобус катастрофира в Бургас
Тагове
катастрофа жертви тракия
Коментари

Още от последните новини