Пускат още автобуси в сутрешните часове, за да няма струпвания на хора

Пускат още автобуси в сутрешните часове, за да няма струпвания на хора - E-Burgas.com

Кметът Димитър Николов е разпоредил на общинското препдприятие "Бургасбус" да осигури допълнително автобуси в сутрешните часове. Причината стана оплакване на бургазли за пълен автобус по линия Б11. 

Припомняме, че община Бургас вече пусна допълнителни автобуси по линиите Б1 и Б2 в сутрешните часове, за да се избегне опасността от зараза. "Синята зона" в Бургас пък в момента е безплатна, което позволява на повече хора да пътуват индивидуално с автомобила си. 

Призивът към хората е да си останат по домовете и да не излизат навън, освен ако не е крайно наложително. 

 

Свързани статии
Бургас вече разполага с телемедицина (Снимки) Започват засилени проверки на камиони и автобуси по пътищата у нас Бургаският кмет Димитър Николов: 6 февруари винаги ще ни напомня да следваме вярната посока Б1 и Б2 ще возят безплатно в новогодишната нощ Димитър Николов с поздрав към бургазлии: Продължаваме да сме град с поглед към бъдещето Отбелязваме Архангелова задушница в събота, ето кои автобуси пътуват до Гробищен парк Кметът Димитър Николов поздрави сърдечно бургаските учители "Бургасбус" с празнично разписание на 6 септември Спират линията Т1 до края на септември заради ремонт на улица 903 са новозаразените с ковид за последното денонощие
Тагове
коронавирус Бургасбус автобуси Димитър Николов
Коментари