Проституцията в Слънчев бряг - част от туристическия продукт

Проституцията в Слънчев бряг - част от туристическия продукт - E-Burgas.com

Елена Иванова: Който търси такава услуга, трябва да си има едно на ум как точно да се предпази

Всички пишат само лоши неща за Слънчев бряг, но курортът се радва на най-висока заетост. Това каза за Агенция „Фокус“ Елена Иванова, Съюз на собствениците в Слънчев бряг, във връзка със публикация в британското издание "The Sun", според която черноморският курорт отчита скок в престъпността.

„Аз имах възможността да прочета тази статия сутринта. Не намирам нещо изключително стряскащо, което да обърне вниманието и на туристите, и на хората, заети в туризма в България“, коментира Иванова.

Според нея става въпрос за една рутинна публикация, която предупреждава за опасности, които съществуват почти във всички развити туристически дестинации по света. По повод предупреждението в материала, че проститутки и техните сводници ограбват туристите в Слънчев бряг, Елена Иванова коментира:

„Проституцията на много места по света е част от туристическия продукт, с това сме наясно всички. Който търси такава услуга, трябва да си има едно на ум как точно да се предпази и за евентуалните рискове от това нещо“.

„Добре знаем, че в последните години за Слънчев бряг нищо добро не се е написало. Всички пишат само лошо и в същото време Слънчев бряг се радва на най-висока заетост. Това потвърждава постулата, че лошата реклама също е реклама. Не ми е приятно да чувам и чета това, защото аз съм в Слънчев бряг и виждам, че нещата не са по-различни от всички останали по-развити курорти в България. И не само в България, а и в Европа“, коментира Иванова. 

Коментари

Още от последните новини