Промени в движението около гробищата заради Задушница

Промени в движението около гробищата заради Задушница - E-Burgas.com

Движението на автомобили в района на траурния парк в Бургас от 07.30ч. до нормализиране на трафика, е еднопосочно, като автомобили  ще влизат през източния вход (до бензиностанция “Петрол”) и ще излизат през южния - на ул.”Транспортна” (нар. главен вход на гробищата).

Улица „Транспортна“ ще бъде затворена в участъка от кръговото движение до бензиностанция “Петрол” на влизане в Бургас от Варна, до кръстовището в близост до магазин „Лидъл“, като движението ще бъде отклонявано към бул. „Димитър Димов“. Ще се пропускат само товарни автомобили и автобуси от градския и междуселищен транспорт.

Полицейските служители ще са разположени в близост до пешеходните пътеки и ще осигуряват безопасното преминаване на пешеходци, като при необходимост ще спират движението на МПС.

Предвид ремонтните дейности по ул. „Транспортна“ и допълнително въведената временна организация на движението, приканваме водачите на МПС да използват бул. „Димитър Димов“ за придвижване до Гробищния парк, като проявяват толерантност към останалите участници в движението и спазват разпорежданията на полицейските служители.

Коментари

Още от последните новини