Продължава да расте броят на заразените ученици в областта

Продължава да расте броят на заразените ученици в областта - E-Burgas.com

Броят на новозаразените с ковид ученици в Бургаска област продължава да се покачва, сочат данните на местната здравна инспекция. За едно денонощие в региона са заболели 78 деца и шест учители.

Припомняме, че вчера Областния щаб за борба с коронавируса единодушно реши все още да не се преминава към дистанционно обучение, въпреки че имаше такива препоръки.

Родители от Бургас се оплакват, че в класовете на децата им болните непрекъснато се увеличават, както и от липса на здрави преподаватели.

Междувременно бройката на положителните тестове в цялата област за последните 24 часа спадна до 451 новозаразени, а смъртните случаи са два. Лек спад се наблюдава във всички общини спрямо данните от предходния ден.

Общо 312 души са хоспитализираните в момента в болниците в Бургаско.

Свързани статии
Наградиха бургаските ученици, чиито проект бе отличен от БАН (Снимки) 38 са новозаразените с ковид у нас 60 са новозаразените с ковид у нас Бургаските съд и прокуратура отвориха врати за ученици Бургаски ученици представиха пиеса на китайски език 3,5% са положителните ковид проби у нас Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък В страната вече са налични нови ваксини срещу ковид Нови 121 човека са новозаразени с ковид "A hug for all" - Бургаски ученици участваха в обучителен проект в Атина (Снимки)
Тагове
ковид ученици
Коментари

Още от последните новини