Продължава да расте броят на заразените ученици в областта

Продължава да расте броят на заразените ученици в областта - E-Burgas.com

Броят на новозаразените с ковид ученици в Бургаска област продължава да се покачва, сочат данните на местната здравна инспекция. За едно денонощие в региона са заболели 78 деца и шест учители.

Припомняме, че вчера Областния щаб за борба с коронавируса единодушно реши все още да не се преминава към дистанционно обучение, въпреки че имаше такива препоръки.

Родители от Бургас се оплакват, че в класовете на децата им болните непрекъснато се увеличават, както и от липса на здрави преподаватели.

Междувременно бройката на положителните тестове в цялата област за последните 24 часа спадна до 451 новозаразени, а смъртните случаи са два. Лек спад се наблюдава във всички общини спрямо данните от предходния ден.

Общо 312 души са хоспитализираните в момента в болниците в Бургаско.

Свързани статии
Отново под 10 хил. нови случая за денонощие 9916 са новите случай на ковид Нов анти рекорд: 12 399 заразени за ден у нас Отново надхвърлихме 11 000 новозаразени, лек скок и при хоспитализираните Лекари: След Нова година се чувстваме като опълченци 9874 са положителните тестове за ковид у нас Пет дни ваканция за учениците между сроковете 8932 са новите случаи на COVID-19 у нас Денков: Не обсъждаме удължаване на учебната година Отново над 10 000 новозаразени у нас
Тагове
ковид ученици
Коментари

Още от последните новини