Приключи част от ремонта на "Тракия" към Бургас поради некачествено изграждане

Приключи част от ремонта на

Завърши ремонтът на първите 12 от общо 52 километра на магистрала "Тракия", които са изпълнени с неравности, след некачествено изграждане. Ремонтираният участък е от 156-ти км, след пътен възел "Белозем", до 168-ми км преди пътен възел "Оризово" в посока Бургас.

Работата по тази част на магистралата започна в началото на октомври. Отсечката е с нова асфалтова настилка, подобрено отводняване, нова хоризонтална маркировка, пътни знаци и ограничителни системи. Ремонтът се изпълнява от дружеството "Автомагистрали", с което Агенция "Пътна инфраструктура" има договор по ЗОП за поддържане на автомагистрала "Тракия".

От утре - 6 ноември строителните работи продължат в същия 12 км участък в платното за София. Трафикът ще преминава двупосочно в ремонтираното трасе за Бургас.

В посока Бургас се ремонтира и 2-километрова отсечка между километри 198 и 200. Очаква се строителните дейности на магистрала "Тракия" да завършат най-късно до края на годината.

Свързани статии
Затварят временно кръстовището на "Шейново" и "Македония" Започва обновяването на ул. "Шейново" Ремонтират две улици в центъра на Бургас, променят движението от понеделник Правят ремонт на площад в Созопол Временни промени в движението ще има и в "Меден рудник" Заловиха поредната група бежанци на магистрала "Тракия" ПТП край Пазарджик затруднява движението към Бургас До обяд движението ще е само в една лента на "Тракия" при км 121 Затварят част от ул. "Шейново" утре Тежка катастрофа затвори АМ "Тракия" край Карнобат, прегазен е пешеходец
Тагове
ремонт магистрала тракия
Коментари

Още от последните новини