Приключи част от ремонта на "Тракия" към Бургас поради некачествено изграждане

Приключи част от ремонта на

Завърши ремонтът на първите 12 от общо 52 километра на магистрала "Тракия", които са изпълнени с неравности, след некачествено изграждане. Ремонтираният участък е от 156-ти км, след пътен възел "Белозем", до 168-ми км преди пътен възел "Оризово" в посока Бургас.

Работата по тази част на магистралата започна в началото на октомври. Отсечката е с нова асфалтова настилка, подобрено отводняване, нова хоризонтална маркировка, пътни знаци и ограничителни системи. Ремонтът се изпълнява от дружеството "Автомагистрали", с което Агенция "Пътна инфраструктура" има договор по ЗОП за поддържане на автомагистрала "Тракия".

От утре - 6 ноември строителните работи продължат в същия 12 км участък в платното за София. Трафикът ще преминава двупосочно в ремонтираното трасе за Бургас.

В посока Бургас се ремонтира и 2-километрова отсечка между километри 198 и 200. Очаква се строителните дейности на магистрала "Тракия" да завършат най-късно до края на годината.

Свързани статии
Безкрайните ремонти на "Тракия" продължават и днес Етнографският музей затваря врати заради ремонт Премахват опасни дървета в центъра на Бургас, за да правят тротоари Общината започва голям ремонт в "Изгрев", променят маршрута на Б11 Отпускат 4,8 млн лева за ремонт на общински пътища в Бургас, доизграждат и улица към „Арена Бургас“ Ето къде са поредните ограничения на магистрала "Тракия" Ремонт ограничава движението на "Тракия" от Бургас към София Затварят и кръстовището до подлеза на СОМАТ за две седмици Отново затварят централна улица заради ВиК ремонт АПИ започва ремонт на 11,5 км за 13,4 млн. лв. между Сливен и Ямбол
Тагове
ремонт магистрала тракия
Коментари

Още от последните новини