Приключи част от ремонта на "Тракия" към Бургас поради некачествено изграждане

Приключи част от ремонта на

Завърши ремонтът на първите 12 от общо 52 километра на магистрала "Тракия", които са изпълнени с неравности, след некачествено изграждане. Ремонтираният участък е от 156-ти км, след пътен възел "Белозем", до 168-ми км преди пътен възел "Оризово" в посока Бургас.

Работата по тази част на магистралата започна в началото на октомври. Отсечката е с нова асфалтова настилка, подобрено отводняване, нова хоризонтална маркировка, пътни знаци и ограничителни системи. Ремонтът се изпълнява от дружеството "Автомагистрали", с което Агенция "Пътна инфраструктура" има договор по ЗОП за поддържане на автомагистрала "Тракия".

От утре - 6 ноември строителните работи продължат в същия 12 км участък в платното за София. Трафикът ще преминава двупосочно в ремонтираното трасе за Бургас.

В посока Бургас се ремонтира и 2-километрова отсечка между километри 198 и 200. Очаква се строителните дейности на магистрала "Тракия" да завършат най-късно до края на годината.

Свързани статии
Общината: При реконструкцията на "Демокрация" водещи бяха правата и защитата на пешеходците Експерт: Малките язовири са проблемните Мъж загина, а жена е ранена в тежка катастрофа на "Тракия" Ремонтират тротоара на "Карлово" до края на месеца Задържаха мъж заради сплашване с пистолет на АМ "Тракия" Новият шеф на АПИ: Има нарушения в ремонтите на "Тракия" и "Марица" Ремонтират барбекюта и тротоари в общината (Снимки) Микробус с пътници се обърна на АМ"Тракия" към Бургас, трима са загинали (Обновена) И днес очакваме ад на "Тракия" между София и Бургас Пренасочват движението заради задръстванията по магистралата
Тагове
ремонт магистрала тракия
Коментари

Още от последните новини