Представят постановката "Късметът на кукувицата" на 27 юни във "Флората"

 Представят постановката

Невероятната пиеса " Късметът на кукувицата'"  с участието на Здрава Каменова и Яна Огнянова ще бъде представена на 27 юни, събота, от 19.30, в  Експозиционен център "Флора".

Представлението се играе вече втори сезон с голям успех в камерната зала на театър " Сълза и смях" и 

не оставя безразличен зрител.

През сълзи от смях , емоционалната история на рок музикантката и писателката, докосва всеки и усещането ви е, че сте преживели два свята, с много екстремни ситуации, но с преливаща обич.

Здрава Каменова е  позната и от сериала " Откраднат живот" като д-р  Кунка Атанасова, а Яна Огнянова беше сред  участниците в " Гласът на България" през миналия сезон.

 Вечерта е особено важна за две дами- кукувици. Едната ще представи новата си книга пред публика, а другата ще изнесе мечтания си първи рок концерт...

Или поне така смята всяка, докато не разбират, че сцената е една, събитията им са дублирани и в залата няма никой, който да разреши проблема им.

А когато вратата се заключва, на двете не им остава друго, освен да намерят път една към друга. Двете кукувици ще преминат през палитра от чувства, докато се борят за своята звездна вечер, ще пеят и разказват откачените си истории, ще ви разсмеят до сълзи, но не само.

Едно представление с много хумор, музика и емоция, която ще остане в сърцата ви. От авторите на "Жената е странно животно" и "Помощ, имам две деца".

Билети се продават на касата на операта в Бургас.

 

Коментари

Още от последните новини