Председателят на БАЗП: Хитреците с фалшиви сертификати сега се чудят как да се ваксинират

Председателят на БАЗП: Хитреците с фалшиви сертификати сега се чудят как да се ваксинират - E-Burgas.com

Хитреците, които си изкараха фалшиви сертификати през изминалите месеци, сега се чудят как да се ваксинират. И идват при нас с този проблем, но ние им казваме да се обърнат към този, който им е дал фалшивия сертификат. 

Това заяви председателят на БАЗП Пламен Таушанов по време на извънредния брифинг.

"България има традиции в това отношение още от 2010 година, когато някои лични лекари не ваксинираха децата с морбили, след което са се разболели 24 000 деца. Тогава беше, за да могат да ходят в детски градини, а сега защото искат да ходят по молове и дискотеки." заяви Пламен Таушанов. 

Той призова министър Кацаров да уволни ПР екипа на Здравното министерство, който водил кампания, с която ставал за смях. 

 

Свързани статии
Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък В страната вече са налични нови ваксини срещу ковид 378 се ваксинираха срещу ковид за денонощието Доставиха у нас близо 200 хиляди ваксини за сезонен грип Започва ваксиниране срещу ковид по населени места в региона, вижте графика Неваксинираните срещу ковид няма да могат да се ваксинират срещу омикрон Отварят нови пунктове за ваксиниране срещу ковид в региона Едва 3156 души се ваксинираха за 24 часа, 23% са новозаразените СЗО: Трябват нови ваксини срещу ковид и да се впръскват в носа СЗО зове за ускоряване на ваксинирането и носенето на маски
Тагове
ваксини
Коментари

Още от последните новини