Повдигнаха обвинения на седем бургаски дилъри

Повдигнаха обвинения на седем бургаски дилъри - E-Burgas.com

В резултат на проведена едноседмична специализирана полицейска операция от служители на ОДМВР – Бургас и Районните управления в областта за притежание и разпространение на наркотици в районите около учебните заведения, са задържани седем мъже. Образувани са две бързи производства и пет преписки. Повдигнати са обвинения от Районна прокуратура – Бургас. Неутрализирани са две оранжерии за отглеждане на конопени растения.

Най-характерните случаи са свързани със задържането на:

- 36 годишен криминално проявен и осъждан бургазлия, обитаващ апартамент в бл. 27 в ж.к. "Меден Рудник", в който при извършеното претърсване са намерени и иззети : съцветия от зелена листна маса / канабис/ с общо тегло около 180 гр. и две електронни везни. Бургазлията е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

- 22 годишен бургазлия, който около 12.00 ч. на 04.04.т.г. / в изборния ден/ по време на изпълнение на служебните си задължения по охрана в училище в бургаски комплекс, където са разположени Секционни избирателни комисии – част от процеса по избори за народни представители, пушел в двора до сградата на училището, саморъчно свита цигара с канабис. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Свързани статии
Ченгета нахлуха в Кумлука, задържани са няколко лица Акция в столицата срещу компания за криптовалута Започна акция "Бяло" срещу наркодилърите в цялата страна Стотици актове при поредната акция за пияни и дрогирани на пътя Поредна мащабна акция срещу нарушителите на пътя 24 задържани при масирани полицейски акции в цялата страна Хванаха 39 дрогирани шофьори само за ден у нас Нова мащабна акция в Деня без жертви на пътя Поредна акция в Бургас, този път на прицел са лихварите Солидно присъствие на КАТ и полиция около училищата и детските градини
Тагове
полиция акция дилъри
Коментари

Още от последните новини