Пожарът в „Зора“ е локализиран, но гасенето продължава! Половин декар е изгорялата площ

Пожарът в „Зора“ е локализиран, но гасенето продължава! Половин декар е изгорялата площ - E-Burgas.com

Експерти ще оглеждат щетите утре заради високите температури в помещението

Около 19:30 ч тази вечер, десетките огенборци, които цял следобед бореха стихията в ж.к. „Изгрев“, овладяха положението и локализираха пожарът в складовите помещения на магазин „Зора“. Изгоярала площ е в размер на 450 кв.м. по първончални данни на огнеборците.

За щастие е спасено второто складово помещение, което се простира на 420 кв. м. До окончателното ликвидиране на пожара на мястото на инцидента ще останат три противопожарни екипа.

Вероятно първоначалния оглед на местопроизшествието с участието на пожаро-технически експерт ще започне утре, поради високата температура в помещението към момента.

Свързани статии
Млад мъж от Карнобат изгори къщата си в опит да се стопли Мъж загина при пожар в къщата си Пожарната в Малко Търново грейна с нов вид (Снимки) Огнеборци са спасили 50 хил. декара от пожари през 2020 Пожар унищожи покрива на необитаема къща в Средец Исторически момент за бургаската пожарна: Ето в какво ще се превърне до пролетта (Снимки) Зазимен бар изгоря на Южния плаж в Приморско Затворници, горски и доброволци се включиха в гасенето на големия пожар в Средец Пожар на сухи треви в Средец изпепели къща на млад бургазлия Бургазлия загина в пожар, предизвикан от чушкопек на терасата
Тагове
пожар огън
Коментари

Още от последните новини