Пожарът в „Зора“ е локализиран, но гасенето продължава! Половин декар е изгорялата площ

Пожарът в „Зора“ е локализиран, но гасенето продължава! Половин декар е изгорялата площ - E-Burgas.com

Експерти ще оглеждат щетите утре заради високите температури в помещението

Около 19:30 ч тази вечер, десетките огенборци, които цял следобед бореха стихията в ж.к. „Изгрев“, овладяха положението и локализираха пожарът в складовите помещения на магазин „Зора“. Изгоярала площ е в размер на 450 кв.м. по първончални данни на огнеборците.

За щастие е спасено второто складово помещение, което се простира на 420 кв. м. До окончателното ликвидиране на пожара на мястото на инцидента ще останат три противопожарни екипа.

Вероятно първоначалния оглед на местопроизшествието с участието на пожаро-технически експерт ще започне утре, поради високата температура в помещението към момента.

Свързани статии
Жена загина в голям пожар в София, бебе е сред пострадалите Пожар отне живота на майка и син Пожар лумна в пловдивско училище, персоналът се самоевакуира Пламъци не пожалиха и Кресненското дефиле Кошмарът по пътищата няма край: Дете загина в горящ джип на "Тракия" Запалилият се автобус вчера бил близо 30-годишен Водачът на изгорелия автобус: Усетих дим и веднага отбих и изведох пътниците БМВ пламна в движение в Шиварово, младият собственик гледа безнадеждно Бедствено положение в Хасковско, огнеборците не могат да овладеят пожара в Елшица Огнена стихия край Панагюрище, очакват се и доброволци
Тагове
пожар огън
Коментари

Още от последните новини