Пожарът в „Зора“ е локализиран, но гасенето продължава! Половин декар е изгорялата площ

Пожарът в „Зора“ е локализиран, но гасенето продължава! Половин декар е изгорялата площ - E-Burgas.com

Експерти ще оглеждат щетите утре заради високите температури в помещението

Около 19:30 ч тази вечер, десетките огенборци, които цял следобед бореха стихията в ж.к. „Изгрев“, овладяха положението и локализираха пожарът в складовите помещения на магазин „Зора“. Изгоярала площ е в размер на 450 кв.м. по първончални данни на огнеборците.

За щастие е спасено второто складово помещение, което се простира на 420 кв. м. До окончателното ликвидиране на пожара на мястото на инцидента ще останат три противопожарни екипа.

Вероятно първоначалния оглед на местопроизшествието с участието на пожаро-технически експерт ще започне утре, поради високата температура в помещението към момента.

Свързани статии
Животни едва не изгоряха в пожар в село Димчево Пет пожарни от региона се бориха цяла нощ с пожар до гарата в Айтос РИСОВ-Бургас: Няма замърсяване на въздуха от пожара в Средец 6 тона въглища и няколко машини изгоряха при пожар в цех в Руенско В Бургаско зоват: Не пушете близо до житата! Опасно е Три автомобила горяха като факли в Бургаско Неподвижна жена загина в пожар от незагасена цигара във Ветрен Влак натоварен с над 1т масло се запали на жп гара Карнобат Полицията разкри кой гори кофите за смет в Поморие БАН: Няма радиация от пожарите край Чернобил у нас
Тагове
пожар огън
Коментари

Още от последните новини