Пожарът в „Зора“ е локализиран, но гасенето продължава! Половин декар е изгорялата площ

Пожарът в „Зора“ е локализиран, но гасенето продължава! Половин декар е изгорялата площ - E-Burgas.com

Експерти ще оглеждат щетите утре заради високите температури в помещението

Около 19:30 ч тази вечер, десетките огенборци, които цял следобед бореха стихията в ж.к. „Изгрев“, овладяха положението и локализираха пожарът в складовите помещения на магазин „Зора“. Изгоярала площ е в размер на 450 кв.м. по първончални данни на огнеборците.

За щастие е спасено второто складово помещение, което се простира на 420 кв. м. До окончателното ликвидиране на пожара на мястото на инцидента ще останат три противопожарни екипа.

Вероятно първоначалния оглед на местопроизшествието с участието на пожаро-технически експерт ще започне утре, поради високата температура в помещението към момента.

Свързани статии
Клошар пострадал от пожара в плажната дискотека ''Планет'', откаран е във Варна Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Пенсионери пострадаха при пожар в Банево Пожар взе три жертви в София Стари и смачкани автомобили предизвикали пожара в пристанището, гасенето продължава Пожарът в Родопите погълнал над 10 хил. декара гори Три огнища горят в боровата гора над ВЕЦ "Карлово" Мъж реши да почисти съседския двор и запали къщата Жена загина в голям пожар в София, бебе е сред пострадалите Пожар отне живота на майка и син
Тагове
пожар огън
Коментари

Още от последните новини