Пожар в Морския клуб в Приморско изпепели няколко лодки

Пожар в Морския клуб в Приморско изпепели няколко лодки - E-Burgas.com
Архив news.bg

Няколко лодки изгоряха в пожар в Морския клуб в Приморско, съпбщават от МВР-Бургас. Огънят е лумнал в клуба, разположен на крайбрежната алея в района на пристанището. Огънят е потушен от местните пожарникари.

Установено е, че изцяло изгоряла дървена постройка с намиращите се в нея четири ветроходни лодки и оборудването за седем ветроходни лодки - рулове, швертове, платна, собственост на Морския клуб в Приморско.

Частично обгорели са три фургона с намиращи се в тях ветроходни лодки и оборудване за тях.

При извършения първоначален оглед не са открити следи от умишлен палеж. Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване.

Свързани статии
Общински съвет - Приморско гласува Бюджет 2021 (НА ЖИВО)Топ огнеборец от Бургас ще се бори за „Пожарникар на годината“Пореден плаж на юг си търси стопанинОставиха в ареста плажен крадец, тормозил Приморско цял месец37-годишен мъж е загинал в пожара в минното селищеРопотамо преля, затвориха пътя Приморско - СозополСедем души починаха от ковид в областта, ръст на заболелите в ПриморскоДжип на 68-годишен мъж изгоря напълно в Черница1 700 пожарникари на крак в новогодишната нощПожар от незагасена цигара прати възрастен айтозлия в Реанимация
Тагове
приморско пожар лодки
Коментари

Още от последните новини