Пожар в Морския клуб в Приморско изпепели няколко лодки

Пожар в Морския клуб в Приморско изпепели няколко лодки - E-Burgas.com
Архив news.bg

Няколко лодки изгоряха в пожар в Морския клуб в Приморско, съпбщават от МВР-Бургас. Огънят е лумнал в клуба, разположен на крайбрежната алея в района на пристанището. Огънят е потушен от местните пожарникари.

Установено е, че изцяло изгоряла дървена постройка с намиращите се в нея четири ветроходни лодки и оборудването за седем ветроходни лодки - рулове, швертове, платна, собственост на Морския клуб в Приморско.

Частично обгорели са три фургона с намиращи се в тях ветроходни лодки и оборудване за тях.

При извършения първоначален оглед не са открити следи от умишлен палеж. Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване.

Свързани статии
Клошар пострадал от пожара в плажната дискотека ''Планет'', откаран е във Варна Откриха незаконни трофеи и дърва за огрев при акция в Приморско (Снимки) Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Пенсионери пострадаха при пожар в Банево Пожар взе три жертви в София Д-р Димитър Германов: Община Приморско записа успешна година, изпълнихме целите си Стари и смачкани автомобили предизвикали пожара в пристанището, гасенето продължава Пожарът в Родопите погълнал над 10 хил. декара гори Три огнища горят в боровата гора над ВЕЦ "Карлово" Мъж реши да почисти съседския двор и запали къщата
Тагове
приморско пожар лодки
Коментари

Още от последните новини