Пламен Николов е кандидатът за премиер на ИТН

Пламен Николов е кандидатът за премиер на ИТН - E-Burgas.com

Народният представител Пламен Николов е кандидатът за премиер на политическа партия „Има такъв народ“. Преди броени минути Николов, заедно с ръководството на партията влезе в сградата на президентството, където ще им бъде връчен проучвателният мандат.

Пламен Николов отговаря за цялостното бизнес представяне на компанията в 67 международни пазара със 600+ търговски B2B партньора. Осигурява постигането на всички планирани стратегически корпоративни и търговски цели на компанията в съответните пазари. Управлява всички процеси в компанията, свързани с търговския оборот, разходния баланс, ЧР, финансовите потоци и маркетинг дейността.

Работил е с големи клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ, Плувни федерации, Олимпийски национални комитети.

Днес държавният глава Ручен Радев хвърли ръкавицата.

„Време е българите да узнаят кой е кандидатът за министър-председател и какви са истинските намерения на победителите в изборите“, заяви той по-рано президентът.

Свързани статии
Бургаски митничари пресякоха контрабанда за 25 бона Ива Митева получи заплаха за убийство, страхува се за детето си БСП започва разговори за съставяне на редовен кабинет Президентът връчва третия мандат на БСП Радев: Давам време за третия мандат до петък, търпението на гражданите се изчерпва ИБГНИ ще се борят за реализация на третия мандат ”Дондуков 2”: Кабинетът трябва да бъде гласуван "Зелените" се обявиха против проектокабинета на ИТН ИТН представя проектокабинета си Топ удар на Дунав мост: Задържаха близо 50 кг хеорин
Тагове
мандат итн пламен николов
Коментари

Още от последните новини