Пик на летни разпродажби в Триа Сити Център

Пик на летни разпродажби в Триа Сити Център - E-Burgas.com

      Нещо ново, нещо стилно, нещо марково, нещо различно… Кой не би поискал да изпрати лятото с нова придобивка, при това на съвсем достъпна цена?

     Триа Сити Център– тук всяко желание е изпълнимо!

Летните разпродажби са в своята кулминация – във всички магазини на търговския център намаленията  са до 50 %, а изборът е голям!

За всеки вкус, за всяко предпочитание тук има решение. Emporio Armani с линиите си "Beach wear", "Underwear", спортнaта линия на Армани  - EA7, Tommy Hilfiger,  Nort Sails, Freddy, Kocca, Silvian Heach, Just Cavalli, Mayoral, Guess Kids, Paradox Perfumery, Carpe Diem… Това е само част от марките в Триа Сити Център, които предлагат широка гама от цветове и разнообразни модели. Всяка покупка тук и сега е чудесна възможност да задържим лятото в гардероба си по-дълго! И още – горещите летни оферти са достъпни и в електронния  магазин на Триа Сити Център - SHOP.TRIA.BG.

След броени дни ще се радваме и на новите есенно-зимни колекции в Търговски център ТРИА!  Но шансът да купим нещо хубаво на много добра цена сега още е реален. Защо да не се възползваме?

Коментари

Още от последните новини