Перата гневен! Не го пускат да тропне хорце на сватба

Перата гневен! Не го пускат да тропне хорце на сватба - E-Burgas.com

Петър Низамов е гневен на Прокуратурата. Яда си го изля в личния си фейсбук профил. Както знаете Перата е с мярка-домашен арест. Той е поискал на седми май да присъства на сватба и му било отказано.  „Братя и сестри,  Борбата е безмилостно жестока...Подадох молба до прокурора за да ми позволи да напусна жилището си за няколко часа , за да отида на една сватба на 7-ми май - на около 200 м от дома ми...

Щом дори за една сватба не искат да ме пуснат да изляза от вкъщи, означава, че са се заели сериозно да потушат всякаква съпротива срещу тираните. СМЪРТ ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ ЩЕ ВИКАМ И В СЕТНИЯ СИ ЧАС !!! „-пише в гневния си изблик Низамов.

В поста си Низамов се заканва на магистратите, че кирливите им ризи ще излязат на показ, а самият той се припознава в български будител и революционер и зове за съпротива срещу тираните и предателите. „Искам да им кажа на тези предатели, че не само, че не се отказвам, но и се амбицирам изключително много... „-пише още Перата.

Както знаете известният в Бургас с многобройните си криминални прояви Петър Низамов-Перата и сподвижниците му от самопровъзгласилия се "Цивилен отряд за защита на жените и вярата"   вързаха със свински опашки трима афганистанци. Според разследването Перата е искал да обере мигрантите.

Той беше задържан, след като сам публикува на 10 април  във Фейсбук клип, на който се виждаше как крещи на "арестантите": "Turkey, обратно, go back, back Turkey, now! Now, Turkey, go! Турция, go, обратно! Back, no България for you! No България, no България, go Турция immediately!"

 

Коментари

Още от последните новини