Първата Мис Бургас влиза в ролята на водеща, а най-красивата жена на планетата идва да журира Мис Бургас 2016

Първата Мис Бургас влиза в ролята на водеща, а най-красивата жена на планетата идва да журира Мис Бургас 2016 - E-Burgas.com

На 2-ри декември Azzaro Premium Club ще събере на едно място едни от най-красивите българки. Повод за това ще е най-очакваното събитие в града, а именно провеждането на Мис Бургас 2016г. Специално по този повод първата носителка на титлата Мис Бургас - Анелия Дулева ще влезе в ролята на водеща. Компания на очарователната Мис, но от другата страна на сцената ще застанат най-красивата жена на планетата Мис Планет 2016 Марина Войкова, Лейди България и Best body от конкурса Miss Summer International в Колумбия - Мадлена Иванова, вице Мис България 2016 Рени Радева, Мис Бургас 2015 Габриела Пеева и др. Дали ще има и някой популярен мъж, до всички тези красиви дами в журито, организаторите оставят за изненада.
Конкурсът Мис Бургас се провежда от 2010 година, под ръководството на ивент мениджърката Ваня Кирова. Събитието превърнало се в традиция е открило и създало много успешни бургаски модели, имали шанса да работят на модния подиум, както у нас, така и в чужбина. Коя ще е следващата Мис Бургас може да разберете на 2-ри декември в Azzaro Premium Club. Конкурсът се провежда с любезното съдействие на Гранд Хотел и СПА Приморец.

Галерия
Коментари