Пациентка запали по невнимание ковид отделението в Русе

Пациентка запали по невнимание ковид отделението в Русе - E-Burgas.com
Архив БГНЕС

Пожар в COVID отделение на русенска болница е избухнал тази нощ. Четиримата намиращи се в отделението пациенти не са пострадали. Причинени са само материални щети.

Пожар е избухнал тази нощ  към 4 часа в една от стаите на отделението на УМБАЛ “Медика Русе“. Инцидентът е причинен със запалка от една от пациентките в стаята по невнимание. 

Блaгoдapeниe нa бъpзaтa и aдeĸвaтнa peaĸция нa дeжypния eĸип oт лeĸap, двe мeдицинcĸи cecтpи и caнитap, пoжapът e oвлaдян бъpзo, чpeз пoжapoгacитeлитe в лeчeбнoтo зaвeдeниe и вoдa, предават местни медии. 

В помещението са обгорели част от леглата, стените и уредите.

Свързани статии
Бургаски ''Ситроен'' изгоря в базата на СОМАТ Пожарникари от Поморие обучиха доброволци в гасенето на пожари (Снимки) И полицията се включи в гасенето на пожарите в страната Военни продължават да се борят с пламъците над Югово Девети ден продължава гасенето на пожара над Югово И дъждът не можа да угаси пожарът над Югово Близо 16 хил.декара гори са погълнати в 219 пожара Айтозлийка се самозапали докато гаси пожар, по-късно почина от изгарянията си Военни и вертолет на ВСС продължават борбата с пламъците в Родопите Екстремален индекс за пожари в 20 области у нас
Тагове
пожар
Коментари

Още от последните новини