Отново заловиха нелегални мигранти, този път край Ихтиман

Отново заловиха нелегални мигранти, този път край Ихтиман - E-Burgas.com

Нови десетима мигранти са задържани в горите край Ихтиман. Те са установени от местни горски служители, показа NOVA.

Припомняме, че преди седмица в ловното стопанство над града охранител откри 28 афганистанци. Операцията по залавянето им продължи часове наред.

Част от тях се опитаха да избягат и не се подчиниха на полицейските служители, но бяха заловени.

"За пореден път ни беше сервирана поредната порция мигранти. Този път бяха 28. 21 от тях останаха, 7 избягаха и се наложи да ги търсим. Полицаите дойдоха много бързо - един патрул с двама души. Единият от тях остана да пази вече задържаните, а с другия започнахме да търсим останалите”, обясни тогава охранителят в ловното стопанство Иван Янкулов.
 

 

Свързани статии
Ръст на делата с мигранти и сделките с имоти на украинци и руснаци в Бургаско Бивш вътрешен министър: Трафикът с мигранти вече е бизнес, МВР не може да се справи Заловиха поредната група бежанци на магистрала "Тракия" Хванаха поредната група нелегални мигранти в Карлово Радев на среща с Ердоган заради мигрантите 10 души са задържани при операция срещу каналджийство Водачът на линейката с мигрантите дал положителен тест на амфетамин (Снимки) Заловиха мигранти в линейка в Бургаско, били облечени като медици Съдят грузинец за превоз на мигранти Заловиха 13 нелегални мигранти на входа на София
Тагове
мигранти бежанци
Коментари

Още от последните новини