Отличеният за "Най-добър СПА бранд" за 2018 г.  Natura Bissé проведе мастър клас уикенд в Бургас

Отличеният за

Присъстващите на събитието дами изпробваха най-новите линии на козметичния гигант в 5-звезданата обстановка на СПА център "6th Sense"

Луксозният бранд козметика и носител на титлата "Най-добър СПА бранд" за 2018 г. Natura Bissé проведе уикенд мастър класове в Бургас. На 24 и 25 ноември пет групи по осем дами всяка, имаха ексклузивната възможност лично да се убедят в предимствата на марката, включително на най-новата серия Diamond instant glow.  Събитието бе комплимент - подарък към тях и бе водено лично от официалния представител на Natura Bissé за България - г-жа Грети Гарсия и тренер Руска Ангелова. Помощ на дамите и полезни съвети в полза на правилното приложение на продукти и процедури оказаха и ръководителят на 5-звездния домакин на събитието - СПА център "6th Sense", Гранд хотел и СПА Приморец - д-р Светла Шопова и бюти терапевтът Веселина Уайт. 

Събитието повтори напълно концепцията която следва, независимо от държава на провеждане. Средиземноморски гурме кетъринг с октоподи, скариди и черен хайвер очакваше дамите. За по-уютна и предразполагаща обстановка, те бяха облечени в халати. Всяка от тях имаше на разположение трите продукта, който заедно формират най-новата линия на Natura Bissé - Diamond instant glow, разположени на прекрасно аранжирани маси. Г-жа Грети Гарсия ги запозна с историята на испанския бранд, спечелил сърцата на милиони по света със своята ефективност и комплексно действие. После, дамите имаха възможност сами и с помощта на терапевтите, да изпробват действието на различни Natura Bissé продукти. Те получиха и множество полезни съвети, обвързани с правилните грижи за кожата и красотата в домашна обстановка, както и персонална консултация.

Присъстващите на мастър класовете дами, споделиха изключително задоволство от Natura Bissé. За някои от тях, това бе първа среща с козметиката на световния бранд. Тайната на испанската марка е във високата ефикасност на продуктите, които не предлагат временен ефект, а реално разрешават проблемите и специфичните нужди, до постигане на оптимално съвършенство. Балансираните формули правят възможен фактора икономичност на продукта - приложение на малки количества дава нужния ефект и продуктите се използват дълго във времето.  

Natura Bissé e част и от Forbes travel guide 2018. Престижното издание маркира специални продукти и услуги, които са интегрална компонента от луксозната индустрия на гостоприемството по света. Част от Natura Bissé Forbes travel guide 2018 е и СПА център "6th Sense".  Ръководителят на 5-звздния център на красотата и релакса в Гранд хотел и СПА Приморец - д-р Светла Шопова бе отличена за СПА мениджър на годината на годишните награди на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм (БСБСПА). Заедно с екипа си тя винаги избира най-добрите грижи от динамичният, непрестанно обновяващ се пазар на СПА брандове. Те са част от портфолиото продукти и услуги на "6th Sense", като с оглед запознаване на бургазлии и гостите на града с предимствата им регулярно се организират и събития-презентации, на които всеки може лично безвъзмездно да изпробва конкретни брандове. Част от тези ексклузивни брандове и събития, на който водеща е красотата и правилната грижа, са Natura Bissé мастър класовете.
 

Коментари

Още от последните новини