Разбиха нарколаборатория в "Черно море"

Разбиха нарколаборатория в

На 08.05.т.г. около 00.10 ч. на кръговото кръстовище на входа на Бургас от Варна, служители от Пето Районно управление – Бургас спрели за проверка "Сеат Кордоба", с бургаска регистрация. В него пътували четирима мъже –на 34, 30, 25 и 19 години, всички от Бургас.

Униформените направили обиск на колата и открили пакет с мокри кърпички, в който имало спринцовка и игла, съдържаща кафеникава течност, реагирала при извършения полеви наркотест на метамфетамин. Мъжете са задържани за срок от 24 часа. При последващата проверка в единия от мъжете е намерена и иззета торба със стъклена колба, съдържаща полуготова субстанция за производство на метамфетамин.

Извършено е претърсване и изземване в дома на 19 годишния бургазлия., в бургаския квартал "Черно море", като върху мушама, постлана в гаражно помещение, са установени множество полипи с различна големина от кафеникаво вещество, реагирало при направения полеви тест на метамфетамин. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Снимката е илюстративна

Коментари

Още от последните новини